Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretnek az emberek...

Miért szeretnek az emberek annyira általánosítani?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy a legtöbb mai 16-7 éves és a felnőttek is ki vannak akadva a mai lányokon, fiúkon, valaki pedig már annyira kétségek közt szenved, múltbéli fájdalmak miatt, hogy inkább azt mondja, "nincs normális lány, mindegyik csak az öreg gazdag vagy a cicafiú csávókra bukik" vagy "nincs normális pasi, mindegyik csak dugni akar orrba-szájba.

De biztos, hogy van normális ember, mindig is volt, mindig is lesz, szemét ember is volt, az is lesz mindig.

Akkor hova ez a mértéktelen általánosítás?

2014. nov. 16. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Te most miért általánosítasz?
2014. nov. 16. 17:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Na, ez most nem volt semmi. De azért mert mindenki ezt teszi, és én jeleztem, hogy a n legtöbb. Ezt általában mások mindenkinek írják, ami nem képez kivételt, az én mondatomnál viszont fenn áll a lehetősége a sok kivételnek :)
2014. nov. 16. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Én azt szeretem, mikor valaki úgy általánosít, hogy mellette meghagyja a kiskapukat, és megmagyarázza hogy ő valójában nem is általánosít :D

Amúgy ez nem általánosítás, inkább személyes tapasztalat. A gond leginkább ott van, hogy a lányok rámennek az alfa hímekre, aki csak ledugja őket, a normális srác meg le van szarva, és mivel azt látja hogy ennyi kell a nőnek ő sem akar majd többet.

2014. nov. 16. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Aki nem képes magában meglátni a hibáit, az mindig másra fog mutogatni. Vannak ilyen emberek is...
2014. nov. 16. 18:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Szóval most engem kezd el mindenki piszkálni, magamban is találok hibát, de próbálom ezt nem másokra zúdítani, jobb lenne, ha arról beszélnék mennyire elégedetlen vagyok avval, hogy ennyire könnyen feladok dolgokat, nem értek a reál tantárgyakhoz, nem szeretem magam stb?

Úgy látom rosszul fejeztem ki magam, és most én vagyok a szar. :D

2014. nov. 16. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!