Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják itt olyan sokszor hogy vagy kigyúrod magad vagy gazdagnak kell lenned ha jó nőt szeretnél, amikor csomó egyáltalán nem sportos nem gazdag férfinak van csinos barátnője?
Figyelt kérdés
Csomó olyan férfival találkoztam aki egyáltalán nincs kigyúrva, a pocak elég keményen befigyel, kopaszodik, el van hanyagolva és egyáltalán nem gazdag, diákhitelét törleszti, egyéb hitel van a fején és ennek ellenére mégis viszont nem elég aranyos normális csinos barátnője van. Én az életben ezt látom nagyon sok ismerősöm van sok ember között mozgok Úgy gondolom az én tapasztalatom eléggé mérvadó2018. máj. 4. 19:40
11/12 anonim válasza:
Mert egy semmilyen átlag csajt is csinosnak látsz . Igazából amelyik csaj nincs tokás disznóra hízva és a feje nincs féltéglával meglapogatva ,van haja ,nincs súlyos betegsége, az átlag szexhiányos férfinek már aranyos -csinos.
12/12 anonim válasza:
Mindenki azt gondolja a saját tapasztalatáról, hogy az övé aztán mérvadó. Mások pedig teljesen mást élnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!