Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 eves vagyok de igen csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 eves vagyok de igen csak elkezdtek erdekelni a 25-28 ev koruliek mert azt latom hogy a velem egykoruak csak kihasznalnanak nagyon gaz hogy mar inkabb az idosebbek erdekelnek?

Figyelt kérdés
2018. máj. 1. 11:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem.
2018. máj. 1. 12:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Viszont nem mindegyik fiú kihasználós a korosztályunkban. :)
2018. máj. 1. 12:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy en szinte csak olyannal talalom szemben magam :/ pedig nem oltozkodok kihivoan a kepeim se olyanok tehat nem rakom kirakatba magam szoval nem ertem :/
2018. máj. 1. 12:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor még nem mentem veled szemben. :D
2018. máj. 1. 12:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Minél idősebb valaki tőled,annál inkább csak a szexre megy. Vagy nyíltan, vagy nem. Persze csak addíg,amíg ilyen fiatal vagy. Ilyenkor még nagy a szellemi, egzisztenciális és tapasztalat-beli szakadék a két fél között,és az ilyen ember nem veled fogja tervezni a közös jövőjét, nyilván érthető módon. Nehogy azt hidd,az idősebbek között nincs olyan, aki ne akarna kihastnálni. Sőt, nekik finomabbak a technikáik. A fiatalabbak nagyrészt türelmetlenebbek és hamarabb a tárgyra térnek, míg az idősebbek várnak. Pontosan arra,hogy megkedveld őket, hogy vonzódj hozzájuk, így szinte önként mész kötöttségek nélkül az ágyukba.

Úgy tűnik,csak kifogást keresel,hogy idősebbekkel legyél. Sok normális fiatal van. Nem is gond,ha mondjuk 20 évesen meghúzol egy 25-ös limitet, a motivációddal van gond.

Én pl. 23 vagyok, de a gondolkodásod miatt kb. kiábrándulnék belőled. :/

2018. máj. 1. 14:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a velemenyeket!:) neked is utolso valaszolo! Teljesen megertem hogy a logikam miatt mar nem is kezdenel velem de hamar a velem egykoru pasiknak csak arra telik hogy azzal menozzenek hol fuveztek es beleakarnak vinni vagy eppen hol szeretnenek lereszekedni..en ezekben nemtudok partner lenni..vagy amikor meg egy randin is nekem kell fizetni a pasi helyett.. ezekhez nincs kedvem..nyilvan van az idosebbek kozt is ilyen de azert sztem ahogy idosebb lesz az ember vagyik egy rendes tarsra es lehet tenyleg en tul fiatal lennek egy 25-28 eveshez de sztem lehet bizonyitani!:)
2018. máj. 1. 15:02
 7/10 anonim ***** válasza:

szüleimet emlegetem az ilyen kérdésekre

9 év különbség - fél év ismerkedés - 40 év házasság

mondjuk már az én korosztályom is elég gettó..inkább nagyon is észnél kell lenni..mindkét nemnél

25F

2018. máj. 1. 15:09
 8/10 anonim ***** válasza:

#6: Mondtam én,hogy csak a negatívat látod. Én tizenévesen is komolyabb voltam, mint amilyeneket leírtál, akkor ezzel az erővel egy 18 évessel is kezdhetnél, aki érettebben viselkedik. Még mindig nincs logika.

Vágyik az idősebb ember társra? Persze, vele egyen rangúra. Még mindig keresem a választ, mit tudnál nyújtani egy 28 évesnek. Az a baj,hogy jórészt csak szexet,ezért nem is akarnának mást. Na de biztos van kivétel.

2018. máj. 1. 17:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem beszélve arról,hogy elég diszkriminatív lenne ,ha valakit azért utasítanál el, mert nem ugorja meg az általad felállított kort. Lenne 1-2 szavam ahhoz, aki ezzel utasít el.
2018. máj. 1. 17:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Jezus..nem utasitanek el senkit aki felkelti az erdeklodesem csak az idosebbekben meg nem csalodtam es normalisan eltudok veluk beszelgetni..
2018. máj. 1. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!