Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 eves vagyok de igen csak elkezdtek erdekelni a 25-28 ev koruliek mert azt latom hogy a velem egykoruak csak kihasznalnanak nagyon gaz hogy mar inkabb az idosebbek erdekelnek?
Minél idősebb valaki tőled,annál inkább csak a szexre megy. Vagy nyíltan, vagy nem. Persze csak addíg,amíg ilyen fiatal vagy. Ilyenkor még nagy a szellemi, egzisztenciális és tapasztalat-beli szakadék a két fél között,és az ilyen ember nem veled fogja tervezni a közös jövőjét, nyilván érthető módon. Nehogy azt hidd,az idősebbek között nincs olyan, aki ne akarna kihastnálni. Sőt, nekik finomabbak a technikáik. A fiatalabbak nagyrészt türelmetlenebbek és hamarabb a tárgyra térnek, míg az idősebbek várnak. Pontosan arra,hogy megkedveld őket, hogy vonzódj hozzájuk, így szinte önként mész kötöttségek nélkül az ágyukba.
Úgy tűnik,csak kifogást keresel,hogy idősebbekkel legyél. Sok normális fiatal van. Nem is gond,ha mondjuk 20 évesen meghúzol egy 25-ös limitet, a motivációddal van gond.
Én pl. 23 vagyok, de a gondolkodásod miatt kb. kiábrándulnék belőled. :/
szüleimet emlegetem az ilyen kérdésekre
9 év különbség - fél év ismerkedés - 40 év házasság
mondjuk már az én korosztályom is elég gettó..inkább nagyon is észnél kell lenni..mindkét nemnél
25F
#6: Mondtam én,hogy csak a negatívat látod. Én tizenévesen is komolyabb voltam, mint amilyeneket leírtál, akkor ezzel az erővel egy 18 évessel is kezdhetnél, aki érettebben viselkedik. Még mindig nincs logika.
Vágyik az idősebb ember társra? Persze, vele egyen rangúra. Még mindig keresem a választ, mit tudnál nyújtani egy 28 évesnek. Az a baj,hogy jórészt csak szexet,ezért nem is akarnának mást. Na de biztos van kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!