Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tömik a nők fejét azzal, hogy az őszinteség a legjobb dolog a párkapsoaltban, amikor azt látom, hogy az a nő a sikeres, aki palira veszi a pasikat?
Nagybacsis tortenetnek mi koze az oszinteseghez?
Az elozo no meg hazvezetenot jatszva akarta megfogni.
Miert,az jobb lenne ha egy embert azert lenne csak melletted,mert egy egyejszakas kamatyolas gyumolcsekent,az O gyermeket hordod a szived alatt?
Nehogy azt hidd,hogy a nagybacsika nem csalta halalra az ujdonsult feleseget...
Vagy jobb lenne egy olyan szamito ember parja lenni,aki azert van veled,mert egeszseges utodokat tudsz nemnezni neki? ... na hagyjuk mar.. kellenek a halalnak az ilyen emberek.
Szerintem nagyon idiotán gondolkodhatsz erről, kb. olyan pasi lehetsz, aki beszól valami sz*rságot, aztán naív gyerekként fényezi magát, hogy “de hát én csak őszinte voltam”.
Ne légy idiota:). Tény, hogy az őszinteség is fontos, DE nem csak az. Ez csak egyike az összetett elvárásoknak. Most itt sajnáltasd ezen magad, miközben az őszinteséged mellett bunkó/retardált vagy.
Ne a saját példáddal akarj meggyőzni valakit bármiről is, mert lehet, hogy te példának sz*r vagy:). De csodálkozol, hogy miért vesznek palira.
Másik példa:
Városka egyik kőgazdag vállalkozójának 21-22 éves fia összejön egy nővel.Laza kapcsolat, nem is akar gyereket, a nő azt mondja, nem is lehet neki, papírt is mutat, mint később kiderül,hamis volt.
Nő terhes lesz,pasi elveszi,ok, elválnak. Viszont a megszületett kislányka olyan szép nagy vagyont fog örökölni,mint a 2 unoka egyike a nagypapa után,hogy egész életében nem lesz gondja.
Egyébként nő vagyok.
Cicuka, ezek a felcsinálós sztorik sehogy nem jönnek az őszinteséghez. Egyedül a saját sztorid az, de ott sem az őszinteség a baj, hanem a betegséged. Ezt érted?
Ha én azt mondom neked, hogy megöltem 3 embert, mert furán néztek rám, akkor mi miatt fogsz kerülni, mert őszinte voltam, vagy mert gyilkolásztam?
Csak őszinteség.
A (már ex) feleségem letagadott néhány szexpartnert, pedig rákérdeztem, és tudta, hogy tudni akarom. De azt is "tudta", hogy nem szabad elmondani, mert már volt belőle baja. Nem mindenki szereti a ribizliket.
Csak egy derült ki, a többit továbbra is tagadja. Ha elmondja az elején, akkor nincs semmi. Ugyanúgy elvehetett volna. De ő úgy döntött, hogy 20 év, 2 gyerek után, 40 évesen akar egyedülálló anya lenni.
Ha az elején elmondja, vagy miután kiderült, elmondott volna mindent, akkor biztosan nem dobom ki. De az őszinteség nem az erőssége...
Persze szerinte, és a többi hazug nő szerint is, én vagyok a szemét. Ezzel vigasztalhatja magát, de ettől még egyedül van, és nem kell senkinek....
Mit gondolsz? Tényleg "ráfáztál"? Mert szerintem nem, inkább örülj, hogy nem jöttél össze olyan emberrel, aki ezzel nem tud megbarátkozni. Így neked, és neki is meg van az esélye, hogy olyan társat találjatok, akivel tényleg egymásnak vagytok teremtve.
1. Az unoka nem örököl a nagyapa után, hacsak nincs benne a végrendeletben. Kapja a tartásdíjat, és annyi. Az apja után örökölhet, de ez is megoldható, hogy alig legyen belőle valami, csak végrendelkezni kell.
Ami a te esetedet illeti, elmondtad a betegséged, de nem voltál közérthető, és nem kezelted jól a pánikot. Nem mondtad el (meggyőzően), hogy nem örökletes betegségről van szó, illetve mekkora az öröklési kockázat, és azt, hogy a betegség gyógyítható. Nem tudom, hogy milyen betegségről van szó.
Persze abban is van valami, ahol az őszinteséget nem viszonozzák türelemmel bizalommal, méltányos kimerítő beszélgetéssel, ott eljátssza a másik a bizalmat, és bizalom nélkül nem működik az őszinteség, de egy jó kapcsolat sem.
Epilepszia.
De már túl vagyok rajta.
Gyógyszert sem szedek és rohamon sem volt vagy 20 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!