Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Nem egészséges" férfiakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nem egészséges" férfiakkal hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nekem nincs diagnoszizált betegségem, de teljesen úgy nézek ki (és emiatt elég ijesztő, undorító a külsőm). Utcán általában normális külsejű embereket látok, egyetemen sincs egy sérült/rokkant/genetikai betegséggel rendelkező sem.
2018. ápr. 29. 21:19
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Hemifacial microsomia gyanús nekem a dolog, mondtam orvosnak is, de nem vettek komolyan. Szét van csúszva az egész arcberendezésem.

Nem biztos, hogy egy lesz, de nem találtam mást a neten, aminek a tünetei jellemzőek lennének rám.

[link]

2018. ápr. 29. 21:33
 12/27 A kérdező kommentje:
Szmütyi, szerintem nem ilyesmire gondoltál, inkább valami csinos nőre, akinek túl fehér a bőre 😀
2018. ápr. 29. 21:34
 13/27 anonim ***** válasza:
16%

Ez így sajnos a rémcirkusz szintje.

2018. ápr. 29. 21:37
 14/27 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom a miértjét, de puhatolózd valahogy ki, hogy műtéttel mennyire hozható helyre.

Mert, ha valóban nincs konkrét szervi bajod akkor ez eléggé megkeserítheti az életed a későbbiekben is.

2018. ápr. 29. 21:50
 15/27 anonim ***** válasza:
35%

Állítólag itt sok "alacsony, ocsmány" pasas van.

Keresd fel őket.

2018. ápr. 29. 22:05
 16/27 anonim ***** válasza:
90%
Itt sok van velőlük :D bár inkább agyilag nem egészségesek
2018. ápr. 29. 22:05
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
tök rendes beteg vagyok, nem elsődlege a nő kinézete sem.... szerintem vagyunk itt páran
2018. ápr. 29. 22:15
 18/27 A kérdező kommentje:

Próbáltam utánajárni a dolgoknak, de senki nem vesz komolyan. Voltam több pszichológusnál és pszichiáternél, hogy fel tudjam dolgozni a külsőmet, de ők úgy tettek, mintha csak a fejemben létezne a probléma.

A családunkban van több egészségügyi dolgozó és egy gyerekorvos is, akivel beszéltem a problémáról többször is az évek során (8-10 évesen jöttem rá, hogy valami nagyon nem stimmel), de úgy tesznek, mintha nem lenne semmi bajom, csak beképzelném.

Plasztikai műtétre nincs pénzem, tanulok jelenleg. Támogatott műtétre nem tudom, hogyan lenne lehetőségem, a pszichiáter szerint sehogy.

2018. ápr. 29. 22:17
 19/27 anonim ***** válasza:
77%

Hmm. Ez mondjuk elég érdekes. Mert a képekre amit linkeltél szerintem egyetlen épelméjű orvos sem mondaná, hogy "ugyan, semmi baj, csak bebeszéled magadnak".

Biztosan ennyire drasztikus a helyzet? Mert csak akkor derülne ki, ha magadról tennél fel képet. De mivel nem szoktam kérni ezért nem is kérek.

2018. ápr. 29. 22:22
 20/27 anonim ***** válasza:

Kontra kérdés: És te komolyan tudnál szeretni egy sérült/rokkant/genetikai betegséggel rendelkező férfit?

Az a gond, hogy az ilyen embereknek a szembetűnő külső hiányossága legtöbbször azt okozza, hogy nagyon-nagyon lecsökken az önbizalom. Egyrészt az ilyen ember nem fogja elhinni, hogy tényleg kell neked, másrészt te sem fogod elhinni, hogy te kellesz neki. Mégha mindketten tévedtek is, ez eleve halálra ítéli a kapcsolatot. A nagyon alacsony önbizalmú emberek azt hiszem örökre egyedül maradnak..

2018. ápr. 29. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!