Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem nála?
Figyelt kérdés
Van egy lány,tőlem kicsit fiatalabb,de nem is ez az ami zavar,hanem hogy ő elégé olyan közegből származik ahol a káromkodás nem éppen elfogadott,a barátnőire is rászól ha csúnyán beszél.Én elég káromkodós vagyok,részben mert temperamentumos vagyok,másrészt mert olyan közegből származom ahol sok káromkodást hallottam.Apa régen elég durva sofőr volt,a haverok állandóan anyáztak így ez kicsit rám tapadt.Próbálom amúgy kontrollálni magam,de van hogy ha utcán lógunk és szívatjuk egymást egy két k..rva anyád kicsúszik a számon.2018. ápr. 29. 19:17
2/2 anonim 

válasza:

Persze, hogy lehet esélyed. Kicsit zabolázd meg a nyelvedet, nem lesz bajod belőle, ha kevesebbet káromkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!