Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott ma Magyarországon ha én fiatal férfikén idősebb gazdag nőkre hajtok?
Érdekes ha a nő akar magának módos férfit, akkor ő csak gondol a jövőre és igazi családanya.
Ha a férfi akar jómódú nőt, akkor meg szar szemét alak.
Legalábbis a nők szerint.
Tényleg vicces.
41%, és te hol olvastál ilyen véleményt?
Aki pénzért van a másikkal, az nemtől függetlenül undorító. Önmagában azzal, hogy az idősebbek jönnek be valakinek, nincs semmi baj, ha talál ilyen partnert. Megint csak nemtől függetlenül.
Valami kretén írta itt, hogy a nőt meg el kell tartani amikor gyereket szül? Igen,mert egy kisbaba gondozása egy egész embert igényel. Legkésőbb a gyerek 3 éves korában az anya visszamegy dolgozni. (Sokszor előbb és a gyereket becsapják bölcsibe, ez a gyereken kívül mindenkinek kényelmes megoldás)ezt ne hasonlítsuk már ahhoz hogy egy fiatal pasi (nő) idősebb nőt (férfit) keres kizárólag azért, hogy jól éjen.
És az baj, ha rámutatnak, hogy nem férfias a viselkedése? Elárulom, a nőé sem az ha csak pénz kell neki, akkor azt ribisnek mondják.
Nincs itt semmiféle kettős mérce, ez szimplán undorító. Mondjuk a kérdező egy troll és nemek harcát akart megint. A fenének sem kellene ilyen mentalitással, jól meg biztos nem néz ki, ha itt irkál ilyen hülyeségeket, már rég a Hiltonban vacsorázna valami milliomos nővel nem a gyakorin próbálná gerjeszteni a hangulatot.
Ha elég jól nézel ki, megvan hozzá a külsőd és megjelenésed akkor hajrá. Perpill van társkereső is külön arra, hogy a lányok pénzes pasit találjanak maguknak. Azzal persze semmi gondjuk az itt okoskodóknak mert az az "ő dolga".
Egyenlősség, kedves hölgyeim.
Nem nagyon elfogadott, amint a hozzászólások nagy részéből is látszik.
Én nem ítéllek el miatta, próbáld meg, hátha sikerül. Amíg törvényt nem szeg vele, szerintem mindenki úgy érvényesül, ahogy akar/tud.
Arra nem gondolsz fiam,hogy en pl egesz nap dolgozok a sajat cegemben. Unnepnap meg hetvegen is. Nyaralni nem nagyon szoktam.
Velem pl nem latnal vilagot.
A dolgozo ember szimpatikus szamomra ambicioval.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!