Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott, ha a lány az idősebb, pláne ilyen korban?
A fiú januárban töltötte a 15-öt, a lány most lesz 19. Picivel több, mint 3,5 év a korkülönbség. Mi a vélemény erről? Mennyire elfogadott, mennyire nem? Szülők vajon mit szólnának ehhez?
Nem lenéző, mindennek elhordó válaszokat szeretnék. Fura helyzet, nagyon jól tudom, de nem tehetek róla.
Igen, szeretem. Még nem járunk, nem tudjuk, mi lesz belőle. De sokáig húzta ő is, mert iszonyat félt (gondolom mások véleménye miatt) lépni. De most már nem igazán foglalkozik vele, ott hagyja oszt.társait, beszélünk nyíltan, meg ilyenek.
És a külső véleményekkel tudom, nem szabad foglalkozni, de azért tartok attól, ha összejövünk, én leszek megkövezve, mert én vagyok az idősebb :S Nem ez a megszokott felállás... :|
Az igazság, hogy tegnap összejöttünk :)
És tudom, hogy gyerek nagyon néha. Én csak azzal szívatom, hogy kölyök :)) De sokkal komolyabb sok mindenben, mint a kortársai. Ettől függetlenül tartok attól, hogy megszólnak :') Pedig szeretem. De próbálok nem foglalkozni mással, csak magunkkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!