Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet figyelmet kapni a nőktől neten? Mivel lehet bevágódni?
Én úgy gondoltam régebben, hogy megfelelő viselkedési mód, normális értékrend, kultúrált jellem, meg némi intelligencia megteszi.
De azért pár év tapasztalat után egyértelműen látszik, hogy a fenti dolgok hidegen hagyják őket. Nem azt mondom, hogy azért mert nem értékelik, csak unalmasnak tartják.
Szóval manapság mi kellene, hogy érdeklődjenek?
Csak a nyers testi vonzalom kellene? És azt hogy lehetne kelteni?
Mert nem tudod ez, hogyan megy. Van egy csinos lany aki naponta kap 20 uj levelet. Abbol a 20bol maximum1-2 vel beszel, s a tegnaprol is van 1-2, ennel tobb ideje fizikailag sem lehet.
Vagy azzal fog beszelni, aki jo pasi, vagy azzal aki jo pasi.
Ugyanazokat a sablon koroket futja le mindenkivel, igy inkabb azt valaszjta aki kulsore jo pasi.
Neha beszel olyannal, akinek tenyleg nagyon jo dumaja van.
Online nem az a platform ahol figyelmet kapsz. S ugy osszessegeben el kell keseritselek, ferfikent soha nem fogsz annyi figyelmet kapni, mimt atlago no kiveve, extrem gazdag / jokepu, vagy hires vagy.
Ha innen probalod meriteni az onbizalmadat, akkor ez halott ugy.
Jaj, nem szabad neten ismerkedni. Nagyon csekély az esélye annak, hogy észrevegyenek a nők, mivel sok levelet kapnak, nehéz kitűnni.
Én eljártam salsa táncórákra és salsa gyakorlóbulikba. Kisebb-nagyobb beszélgetések közben úgyis kiderül ki az, akivel szívesen beszélgetsz tovább. Úgy tudtam felkelteni az egyik leány figyelmét, hogy elrontottam a tánclépést és ügyetlenkedtem, de ő nagyon aranyos volt, megmutatta hogyan csináljam jól. Elhívtam randizni, jót beszélgettünk. Sajnos időközben a konkurencia gyorsabb volt és nem engem választott, de mégis jó volt vele beszélgetni. Személyesen valahogy jobban megy, nem vagyok egy nagy társasági ember, de jobb élőben megtapasztalni a testbeszédet, a reakciót, még ha nem is jön össze a randi. Most gondolj bele, interneten a legtöbb esetben ismeretlen embernek a figyelmét hogyan tudnád felkelteni? Főleg ha erős a konkurencia? Képtelenség, én inkább ilyesmit kérdeznék: ismerősnek tűnsz, nem találkoztunk már valahol? Vagy téged láttalak múltkor az Ossian koncerten?
Nem, ha nem rajongják körbe ribik, örülök. Nem szeretek más nőkkel osztozkodni pasikon.
Kérdező, külső. Most itt előadod, hogy a bunkók kellenek a nőknek, de nem. Ha van egy nagyiotthonkás, elhízott, kudlikjuli-hajú nő, hiába lesz ő a legviccesebb, legokosabb, legnekedvalóbb belsőre, ha nem tetszik külsőre, veszve van minden.
#14: Nem ribizlikről beszéltem, hanem női ismerősökről. Tehát nem azokról, akik a tavalyi nyaraláson készült kép alá írogatnak, hogy "de jó pasi" meg szívecskéket küldenek. Azokról van szó, akikkel mondjuk egy filmről, zenéről vagy könyvről normálisan el tud beszélgetni (úgy, hogy a 3. mondat után nem a szex lesz a téma), ezért láthatóan élvezik a társaságát. Férfiként az egyik legjobb "reklámfogás" az, ha a nő látja, hogy valamiért a többi nő is elismeri, illetve érdeklődik iránta.
#Kérdező: Pontosan ez a netes ismerkedéssel a gond, hogy átlagos férfiként ez nem a te tereped. Értem, hogy mit akarsz kihozni belőle, úgy akarsz érdekesnek tűnni, hogy közben magadhoz is hű maradj. Ez viszont a neten keresztül sajnos nem fog működni. Az oka pedig a követező:
Ha egy férfi azt mondja egy nőre, hogy kedves, aranyos, külsőre átlagos, az a legtöbb esetben azt jelenti, hogy jó a természete és bár nem egy modell alkat, de nem is csúnya. A férfiak többsége pedig az ilyen nőknél próbálkozik a leginkább, mondhatnám azt is, hogy ők a legnépszerűbbek, ha komoly kapcsolat a cél.
Ha egy nő mondja azt egy férfire, hogy kedves, rendes, átlagos, az viszont egyáltalán nem pozitív jelentésű. Az olyanokra használják ezt, akikkel bár nincs különösebb gondjuk, de az égvilágon semmi nincs bennük, ami egy kicsit is megmozgatná a fantáziájukat. Tudod az a tipikus "egy lány majd nagyon szerencsés lesz, hogy veled lehet..., de az biztos, hogy nem én leszek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!