Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas férfiak. Mit szólnátok egy 160cm-es lányhoz?
Figyelt kérdés
Hosszú távú kapcsolatra értem.2018. ápr. 24. 07:46
12/19 anonim válasza:
mittomén'..
inkább meghagynálak a 170 és az alatti magasságú férfitársaimnak..ne toljon ki velük az élet..
hozzám inkább ilyen 185+ való :)
(193)
13/19 anonim válasza:
Simán lehet szó róla, ha tetszik és minden stimmel.. csak példaként: az első komoly ( 5 éves) kapcsolatomban én 185 cm voltam a barátnőm pedig 153 cm...és nagyon jó volt.
15/19 anonim válasza:
164 cm-vel 196 cm magas barátom van. Alig ismerek olyan párt ahol egymagasak, a minimum 8-10 cm mindig megvan a férfi javára,de a 15-20 cm sem ritka.
16/19 anonim válasza:
Én 190 cm vagyok. Mindig 175-180 körüli barátnőim voltak és azt képzeltem, hogy 170-től kezdődik egy nő, a többi kerti törpe. Aztán megtetszett egy 160-as csaj összejöttünk és rájöttem, hogy milyen jó és mekkora tévedésben éltem.
17/19 anonim válasza:
180-185+ feletti lányok jönnek be.
18/19 anonim válasza:
Nálam lehet csak 150cm is :-) Inkább a kg-ok számítanak, ha max 45kg, nekem az az igazán bejövős :-)
Falat cici-popsi-combó ez az esetem :-)
Ez vonz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!