Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez, ha egy férfinek nincs igénye és bárkivel lefeküdne az undorító, de az is baj, ha túl igényes, megválogatja, hogy kivel legyen együtt?
Sokszor azt hallom lányoktól, hogy milyen undorító már az, hogy nincsenek igényei szinte bárki jó neki, csak dugni lehessen, amit én se helyeslek. De sokszor az se tetszik nekik, ha valaki igényes megválogatja azt, hogy kivel szeretne együtt lenni, ami azt eredményezi, hogy hosszú ideig nincs partnere vagy nem is volt barátnője.
Nos nekem nem volt még barátnőm több okból és ez az egyik, hogy vannak alapigényeim amiből akarattal se tudnám lejjebb adni.
Tehát most egy disznó lennék, ha lejjebb adnám és egy nem tetsző nőt hülyítenék azzal, hogy szeretem holott csak beértem vele, de az se jó, ha nem tudok lejjebb adni az igényeimből és nem volt kapcsolatom.
Valaki érti ezt a paradoxont?
„vannak alapigényeim, amiből akarattal se tudnám lejjebb adni.”
És honnan tudod, hogy ezek az igények reálisak? Nem kell olyannal összejönni, ismerkedni, aki nagyon nem tetszik, nem szimpatikus semmilyen szempontból, de azért ha nagyon elrugaszkodott elképzeléseid vannak arról, hogy milyen barátnőt szeretnél, akkor továbbra sem lesz senkid.
Itt is írja sok férfi, hogy nem talál barátnőt, aztán legtöbbször kiderül, hogy ők pl. súlyosan elhízottak, igénytelenek, közben pedig minimum átlagos, de inkább vékony, csinos barátnőt szeretnének. Vagy egyéb anomáliák fedezhetőek fel az írásaikban.
Lehetnek igényeid, de ha mégsem találsz huzamosabb ideig társat, aki ezeknek az igényeknek megfelel, akkor el kellene gondolkoznod, hogy nem túlzóak-e ezek ahhoz képest, amit te bármilyen szinten nyújtani tudsz.
Egyik véglet sem jó,na.
Az is kiábrándító,ha minden mindegy,csak 3,14nája legyen.
Az is,ha valaki nem túl extra pasiként valaki juszt is minimum 10/10es nőt akar,aki persze legyen okos és motivált,nehogy ő tartsa már el.
Közben maga a csávó se nem néz ki jól,se nem keresi hülyére magát vagy ezért,vagy azért.
Pedig ahhoz,hogy a legtöbb 10/10es nő úgy néz ki,ahogy,az nem csak úgy van.Az,hogy úgy áll a haja,ahogy,olyan ruhái vannak,amilyenek és kondiba jár,hogy feszes legyen,az bizony pénzbe kerül.
SZERINTEM undorító ha egy pasi igénytelen és még a guruló almát is... SZERINTEM kifejezetten pozitív, ha egy férfi megválogatja, hogy kivel van együtt, és inkább egyedül vár, mint hogy beleugorjon egy rossz kapcsolatba, ugyanis a kapcsolatfüggőség betegség, abszolút nem normális dolog.
MÁS NŐ SZERINT meg a pasi ne legyen válogatós. MÁS NŐ SZERINT legyen sok kapcsolata.
Mi abban a paradoxon, hogy 2 (vagy több) különböző embernek különböző véleménye van?
Nyilván a vélemények keverednek, egyszer egyiket olvasod, másszor a másikat.
Én is olvastam már egyik pasitól olyan véleményt, hogy egy csaj ne legyen p...csa, nem kell a smink, magassarkú, legyen inkább laza, másik pasitól meg olyat, hogy egy nő igenis legyen nő, és nézzen ki annak. Nem éreztem paradoxonnak, két ember két különböző módon látja a világot, mást várnak az élettől.
Ebben mi a fura?
#16 Az ebben a fura, hogy erkölcsi értelembem az a normális, ha az ember megválogatja, hogy kivel akar együtt lenni, mert attól szép egy párkapcsolat, ha a másikkal nem csak beérjük, hanem különlegesnek látjuk egymást.
Nekem nagyon messze áll az értékrendemtől az, hogy fiatal vagyok ezért fűvel, fával feküdjek le és adjak esélyt nem vonzó csajoknak is. Zavar az amikor szinte ufonak néz valaki, mert még nem volt semmilyen párkapcsolatom. Pedig én akartam ezt az utat, szerettem volna már régóta párkapcsolatba lenni és lett volna rá pár esélyem, de olyanoktól, akik nem tetszettek.
Sokkal inkább értékelnék egy olyan lányt, akinek nem volt sok kapcsolata vagy esetleg nem is volt neki, mert megválogatta azt, hogy kivel legyen együtt, mint egy olyan akiben több farok járt, mint ahány éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!