Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a nő kamu lehet?
Figyelt kérdés
Random ma este rám írt ma egy lány, hogy bejövök Neki... Egy ismerőse van, egy képe, új profilról van szó. Azt mondta, hogy egyedül van otthon, holnap már menjek el hozzá. Próbáltam rá venni, hogy küldjön magáról több képet, nem küldött, azt mondta, nincsen képe, mondtam Neki csináljon, azt mondta, hogy rossz telefonja van. Mondtam adja meg a számát, erre azt mondta, hogy nem tudja fejből. Kamu profil lehet?2018. ápr. 22. 21:31
1/18 A kérdező kommentje:
Jaah, Facebookon.
2018. ápr. 22. 21:32
3/18 anonim válasza:
Ennél kamubb kamut összehozni is nehéz.
7/18 A legrosszindulatúbb válasza:
Hát nem egyértelmű?
8/18 anonim válasza:
Tuti hogy kamu profil. Mikor én ismerkedtem egy sràccal akkor szàmot is cseréltünk ő felhivott jó persze én sem raktam fel 100képet na de a szàmàt fejből nem tudja meg rossz a telefonja ezt azért én nehezen hinném el .:DAz is lehet unatkozik ésha elméssz nem lessz ott .
9/18 anonim válasza:
Nem kammuu, tényleg azt akarja, hogy menj el oda, vissza nem biztos,hogy jössz...
10/18 C0r3 válasza:
Azthittem a felnőtt párkapcsolatok kategóriára kattintottam. Lehet, hogy missclickeltem? Vagy tényleg lehet ennyire retardált egy felnőtt ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!