Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki senkinek sem az esete?
Évek óta nem találok párt, ha össze is jön a randi, akkor 2. alkalom tuti nem lesz, vagy nem reagálnak a megkeresésemre, vagy beismerik, hogy nem fogtam meg őket eléggé. A társkeresőkön soha nem válaszolnak a lányok. Vannak a környezetemben nő ismerőseim, ők is nyíltan megmondják, hogy nem vagyok csúnya, de nem vagyok az esetük. Már belefáradtam ebbe az egészbe...
29/F
#10 Kérdező egy vadidegen ember számunkra, és csak annyit tudunk róla, amennyit elárul magáról. Ez nem a legjobb forrás egy ember személyiségének megismerésére.
Lehet, hogy végtelenül unalmas, lehet, hogy kínosan viselkedik emberek között, lehet, hogy a való életben is mindig másra hárítja a felelősséget. Ezernyi dolog van, ami miatt taszíthatja a nőket (vagy úgy általában véve az embereket), szóval továbbra is azt mondom, hogy nem árt először is önvizsgálatot tartani.
És igen, 100%ig tisztában vagyok vele, hogy sokkal könnyebb mindenki mást hibáztatni magunkon kívül (én is voltam 15 éves világfájdalmas kis emo, tudok azonosulni ezzel a hozzáállással) de ez hosszú távon nem fogja megoldani a problémát.
#14 Ha a kommentem végére is figyeltél volna, akkor leeshetett volna, hogy én is így látom, de azt rühellem, amikor valaki amiatt siránkozik, mert nem találkozik mások igényeivel, meg megy "hülyemagyarnők" blabla...
Vagy elfogadja valaki, hogy másoknak nem jön be, vagy félreteszi a képmutatását, és az ízlését, és letelepszik valaki mellé.
29F vagyok én is szerintem az egyik gond a tapasztalatlanságban van az udvarlás/csábításban.
Tudom magamról, hogy nem vagyok gyakorlott benne és nehezebben néha könnyebben de odaszoktam menni.
De viszont hamar elkoptatnak és meg egy tánc is nehezen jön össze szórakozó helyen másoknak még ha rondábbak, kövérek is sokkal jobban megy. Néha már olyan mintha kiközösítenek puszta csordaszellem alapon, vagy baromfi udvar alapon ahol a gyengébbik csirkét halálra csipkedik a társai.
Ettől még nehezebb mert olyan mintha a világ is azon müködne, hogy ne jöjjön össze.
Például egy szórakozó helyen lányok nagy részében ott a jó índulat a barátnőikkel szemben, hogy megmentsék őket loserektől mert szerintük jobbat érdemel és persze a rossz indulat is mert legszívesebben azt szeretné ha nem is léteznél mert így éli ki a sérelmeit ha másokat bánthat. Srácok részéről hát...ők e legszánalmasabbak akik ha olyanhoz mész oda ki nekik is tetszik megpróbálnak keresztbe tenni, szánalmas cselekedet, és persze ők még mindig nyerők.... próbálnál meg vissza vágni azonal te lennél a rossz, holott nekik sincs absolut semmi közük az adott csajhoz.
De a legnagyobb, baj, hogy nincs hol ismerkedni, ha meg akarsz ismerni valakit. Az hogy brhol lehet ismerkedni nem igaz ha találni akarsz valakit. Ha nem keresed akkor igaz bárhol megismerhetsz valakit amikor nem számítasz rá, de ahhoz hogy ebből legyen valami sok idő kell. Úgy hogy megtetszik, és randira hívod friss ismeretséggel nem fog müködni mert ilyenek az emberek, ha valamit készen kapnak akkor beszarnak és megpróbálnak kihétrálni belőle. Azért nem müködnek a közös hobby klubbok és hasonlók, aktiv ismerkedésnél. Persze ha hosszabb időnkeresztül összehaverkodtok és abból bimbózik ki valami az más..... de az nem a hozzánk hasonló emberekkel fog megtörténni akik alíg várják már, hogy legyen valami végre.....
Aktív ismerkedésnek elfogadott hely szinte és kizárólag a társkereső oldal, bár ezt is kezdi megfertőzni valami, és komolyan elgondolkodik az ember, hogy miért keres valaki csak haverokat a Tinderen is írja ki nagy betűkkel ezt is... bakker, hol a fenébe lehet már akkor valóban olyan nőre találni aki nyitott egy kapcsolatra is akár... de ha meg havert keres akkor vagy nem válaszol vagy egy több gyerekes egyedül álló anyukával ver meg az isten ... az meg komolyan kinek kell ?
Legyünk őszinték ha végre egy hozzánk hasonló valaki összejönne valakivel, a szabad idejében egyelőre nem gyereket akarna dajkálni (főleg más fattyát...) hanem kicsit romantikázni és dugni miden mennyiségben s elutazni mindenfelé a világban... (persze utazni most is lehet de mi abban a jó ha senki sincs kivel megosztani az élményt ?) A gyerekek majd múlva mikor már kezd bepótolódni a sok kárba veszett magányos és boldogtalan év.
Szórakozóhelyen meg minden csaj álszent, ők sosem akarnak ismerkedni míg a szőke herceg nem közelíti meg őket, vagy valami tapasztalt vén róka a csajozásban. Átlagosként, mondom átlagosként, úgy hogy nem vagy nagy hódító főleg ennyi idősen lassan esélytelen és egy táncra is felkérni valaki egy szórakozó helyen. Egyrészt telen vannak fiatalabbakkal, akikek kicsit még híg az eszük és azért nem kellesz nekik nekik inkább csak Mr. tökéletes kell... persze aki jól kihasználja őket.... az idősebbeknek meg persze egy kis tapasztalatlan kölyöknek számítasz, akire nem akarnak időt pazarolni.
Igények lejeb adása.. ? mégis hogyan ? most komolyan azt hiszi valaki, hogy csak fullextrás nőkre hajt az akinek még nincs párja ?
Most komolyan, ha csak nem kórosan kövér akkor be kerül a lehetőségek kalapba. Ez nem jelenti, hogy bárki jó, de viszont egy idő után meg változik az ember agya és kevesebb hangsúlyt fektet a külsőségekre, valamiért mindenkíben lehet találni valami aranyosat. Persze egyeseknek ez sem jó... holott csak annyiról van szó, hogy nyitott vagy arra, hogy kialakulhasson valami. Mert a belső is számít ha kapcsolatot akarsz...
de erre már nem kerül sor és sokszor ironikus módon az alja a szemetesebb .. (odamentem egy nem tul előnyös külselyü csajhoz amolyan teltkarcsú szóval nem sovány de elhízottnak se nevezném, de még kellemesen nőies alakja volt, a feje más téma és fokszabályzója :)) csak a száját ne nyitotta volna ki egyrészt a bűz miatt másrészt a szemétkedés miatt ) ...Nem mondtam meg neki, hogy örüljön, hogy szóltam hozzá, mert egyedül álldogált a sarokban még be be is szólogat a dumámra....
Most akkor összekéne szednem valami büdös csaj, vagy egy zsírzsákot csak azért, hogy legyen valakim ?
Belsőről meg nincs mit beszélni amíg nem indul el a kommunikáció.... ez meg elég ritka és nem az igények miatt.
Na ez jó kérdés pont ezen gondolkodtam a napokban. Mindig megkapom, hogy szép vagy okos, vicces de 4 éve semmi komoly. Bár már gondolkodtam a 9 macskás megöregedő vén életemen.
28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!