Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tenni abban az esetben, ha valaki senkinek sem az esete?
Esetleg ha nem sajnáltatnád magad, hanem fejlesztenéd önmagad, önismerettel, sporttal, és nem egy-két ember véleménye után vonnál átlagot akkor maris jobb lenne minden.
Szereted magad?
Sport, sport.... Annyi labda érzékem van, mint egy csigának... Régen napi szinten kondiztam, mára ez csak heti egy-két alkalomra redukálódott.
Önismeret... Elég negatívan állok magamhoz. Mindig a rosszat látom magamban. Egy ilyen balfék úgysem kelhet egy nőnek sem. Hiába vagyok a munkámban sikeres, amit szeretek is, van sok ismerősöm, d kevés barátom. Nők is akadnak köztük, akiknek persze egy jóbarát lehetek. Általában meghallgatom őket.
A modorom szerintem jó. Nem vagyok egy primitív alak sem. A stílusomra sem szokták azt mondani, hogy gagyi. Ha az öltözködésemet nézzük, vagy felveszek egy bőrdzsekit, vagy kapucnis pulóverben nyomom, farmerrel együtt. Ha kell elegánsat veszek fel, pl. ünnepség, esküvő, temetés, színház. A zenei ízlésem a metál, rock, komoly zene, meg néhány igényesebb rap zene. A humorom az kissé fekete, morbid. A filmek közül a háborúsat szeretem a legjobban.
A hobbim, amiben a legnagyobb örömömet lelem, s amit egyetlen egy nőért se hagynék abba, amit a nap bármely szakában űznék, az a számítógépes játékokkal való szórakozás. Számomra ez mindent megér, pénzt, időt, energiát. Imádom aratni a halált a Battlefieldben, vagy a Codban.
Lényegében ez vagyok. Nem a nők álma, ez tuti fix. Arcra szerintem nem vagyok csúnya, csak senkinek sem tetszek, még egy lány se viszonozta az érzelmeimet.....
27/F
Mindenki tetszik valakinek. En mar nem vagyok fiatal, de a mai napig nem ertem, hogy en hogy tetszhetek barkinek is, annyira taszitonak gondolom magam. Es megis vannak paran, akinek epp en vagyok az esete, barmilyen fura is ez szamomra.
Te is talalsz valakit elobb-utobb!
36N
Meg lehet szeretni az egyedüllétet, és boldogan élni nő nélkül. Gondolj bele, mennyi idegeskedést,csalódást és pofáraesést spórolsz így meg.
Másik lehetőség, hogy elmész prostihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!