Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a nőknek?
Mit csinálok rosszul?
25 éves vagyok. Külsőre nem vagyok csúnya, belsőre is úgy érzem megvan mindenem, amire egy nő vágyhat de mégse tudok összeszedni egy értelmes lányt. Túl vagyok pár kalandon de komoly kapcsolatom soha nem volt, pedig alkalmas vagyok rá. Valamit jó lenne változatni ha tudnám mi a baj, de nem tudom. Tényleg csak a pénz kell a nőknek vagy velem van a baj?
Miért nem kellenek a nők? :)
Miért nem menstruálok? :)
Miért kék az ég és zöld a fű? :D F
"Mit csinálok rosszul?"
Végülis egy betűt nem írtál arról, pontosan hol és hogyan ismerkedsz, de majd belenézünk a kristálygömbünkbe és távolról megmondjuk, mi a gond. :D
Keress egy jó szakembert, pl. pszichológust vagy párkapcsolati coach-ot, ők biztosan tudnak segíteni. Csak ott majd kicsivel legyél bőbeszédűbb. :D
sztem meg a 9-es áll közel az igazsághoz:
a nők ösztönösen vonzódnak a magabiztos, jó kiállású, sokszor bunkó, domináns férfiakhoz.
ergo hiába vagy értelmes, megértő, ha nem vagyok domináns, nézheted, hogy a kiszemelt nő elmegy egy sík hülye rossz fiúval.
ja és azt se felejtsd el, hogy a nők a férfiak 80%-át átlag alatti kinézetűnek tartják stb.
Magyarországon a normális nő ritka, mint a fehér holló.
Elég nehéz dolog. Szerinem már én is beletörődtem, hogy nem kellek senkinek csak még nem akarom tudomásul venni. Gondolom ronda vagyok nekik, nem tudom nyíltan még nem mondták. Mikor randioldalon ismerkedem meg valakivel addig jó minden még nem kérek személyes találkozót/randit utána szép lassan kifullad a beszélgetés. Ha van személyes találkozó akkor flörtölnek is, de ezután semmi különös nem történik tovább hiába terelem abba az irányba a dolgot. Voltam cuki,aranyos tudom nem pont a legférfiasabb jelzők egy férfira... Lehet kedves vagyok a nőkkel az a baj, van kifejezetten bunkó ismerősöm csak saját maga érdekli, mindig volt barátnője most felesége. Ahogy észrevettem nem mindenkinek adatik meg, hogy társat találjon.
F/34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!