Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek a nőknek?

Figyelt kérdés

Mit csinálok rosszul?

25 éves vagyok. Külsőre nem vagyok csúnya, belsőre is úgy érzem megvan mindenem, amire egy nő vágyhat de mégse tudok összeszedni egy értelmes lányt. Túl vagyok pár kalandon de komoly kapcsolatom soha nem volt, pedig alkalmas vagyok rá. Valamit jó lenne változatni ha tudnám mi a baj, de nem tudom. Tényleg csak a pénz kell a nőknek vagy velem van a baj?

2018. ápr. 22. 16:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
22%
Mázli, sors, jókor voltak jó helyen:D Amúgy tényleg sors, mert valaki mindig azt mondja, hogy ami véletlennek/ szerencsének tűnik, az Isten álruhában. :) Amúgy lehet, hogy ebben az életükben ők pont ezt akarták megtapasztalni, hogy tényleg fel lehet -e kevés önbizalommal, és nem annyira túlzottan előnyös külsővel szedni valakit; akivel tökre szerethetik egymást. Egyébként ne gondold magad baleknak; Isten gyermekei vagyunk, - mind prók- belőle vagyunk, mert önmagát osztotta fel.
2018. ápr. 23. 09:37
 12/30 A kérdező kommentje:
Istent én nem keverném bele :D
2018. ápr. 23. 22:47
 13/30 anonim ***** válasza:
82%
Ne az extrovertalt nokkel ismerkedj, ha csak a szep no vonz, azok kozott is letezik helyes ertekrendu. Az is gond, hogy nem volt meg kapcsolatod, aki komoly kapcsolatot szeretne, nem biztos egy parkapcsolati tapasztalattal meg nem rendelkezo ferfit fog valasztani, tudod ugy, mint a munkaerpiacon, elonyben a szakmai tapasztalattal rendelkezo. Tudom legtobb no akinek kellenel, azok nem jonnek be, meg eleht te is a csinibabak kozot probalsz ervenyesulni.
2018. ápr. 25. 15:53
 14/30 anonim ***** válasza:
61%
Mert csak te gondolod, hogy nem vagy csúnya. Esetleg mert alacsony vagy.
2018. ápr. 25. 18:55
 15/30 A kérdező kommentje:
Általában odáig se jutok el hogy kiderüljön hogy nem volt még kapcsolatom mert nyilván nem reklámozom. Csak akkor mondom el ha már jobban megbízom benne de nem ez a gond.
2018. ápr. 26. 23:34
 16/30 anonim ***** válasza:
93%
Jobb, ha nem erőlteted, ha nem megy. :) Engedd el, aztán vagy lesz valami vagy nem. :D F
2018. máj. 3. 13:51
 17/30 anonim ***** válasza:
29%

Mintha csak engem írtál volna le! Állítólag én se vagyok csúnya, sőt helyesnek tartanak, nem vagyok hülye sem, magas is vagyok erre kiket választanak? Az alacsony vézna iszákos srácokat. Szóval ne próbáljátok meg a magasságra fogni a sikertelenségeiteket alacsony férfitársaim! Egyébként én már feladtam. Engem észre sem vesznek valamiért. Hülye nők. Bárcsak ne létezne egy se!!!

25/F

2018. máj. 13. 23:38
 18/30 anonim ***** válasza:
50%
Én, mint nő nekem például nem a pénz számít, hanem inkább a belső értékek. De úgy gondolom, hogy nagyon sok nőnek kell az hogy egy férfi igényes legyen (például ne legyen rendetlen, vagy büdös stb stb..) Sokat számít a kisugárzás amúgy, hogy hol dolgozol (például egy autószerelő igen nehezen tud nőkkel ismerkedni) és mèg sok kis apróság.. de amíg nincs párod addig szerintem építsd az életedet.. és majd jönni fog az is :)
2018. máj. 14. 00:30
 19/30 anonim ***** válasza:
15%
Csak. (tipikus női válasz és logika).
2018. jún. 6. 20:35
 20/30 anonim ***** válasza:
2018. jún. 6. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!