Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő azt írja társkeresőn, hogy utazni szerető, autókat kedvelő és éttermekbe járni imádó pasit keres, akkor valószínűleg pénzes pasast keres főleg?
Lássuk csak.
Én szeretek utazni, de ez nem jelenti azt, hogy drágán, mostanában például a Bónuszbrigádról vadászok, idén már voltam egy ilyenen, külföldön, olcsóbban jöttem ki, mint hogyha Magyarországon belül utaznék (vicces egyébként), az élmény pedig óriási, és azóta is ajánlom mindenkinek. Még kettőt már befizettem, szintén nem csillagászati árban, és még egy tervben van. Persze, az én utazásaimhoz kell egy kis őrültség és elvetemültség, és rengeteg energia, mert ezek nem kényelmi utazások szállodában.
Autók, nem tudom, én most akarom megcsinálni a jogsit, de az autós rendezvényeket szeretem, és már több ilyenen voltam kint, de mind ingyenes volt, gyakorlatilag csak a tömegközlekedésért fizettem, amiért amúgy is fizetek. Az élmény hatalmas, a hangulat fantasztikus, de ehhez is ugyanaz kell, ami az utazásaimhoz, mert nem a díszpáholyt célzom be (és úgy nem is lenne az igazi).
Étterem, hát szívesen próbálok ki újdonságokat, de talán ez az egy, ami nálam kiesik, bár előfordul, hogy megfordulok étteremben, de az ismerősökkel, és többnyire valamilyen rendezvénnyel összekötve, és az árak is emészthetők.
Hogy az a társkeresős nő mit keres, azt nem tudom, de azt tudom, hogy ezek nem feltétlenül jelentenek óriási kiadásokat. Én akkor is utaztam és mentem autós rendezvényekre, amikor csóróbb voltam, mint most, mert kispóroltam, és mert vagyok elég elvetemült, hogy lemondjak a kényelemről az élményért cserébe, és ezek engem feltöltenek, a nehéz időszakokban jó ezekből töltekezni, nem tudnék örökké a négy fal között ülni otthon.
A jó hír: nem kötelező ráírni!
Akiről már ennyi alapján is rossz véleményed van, azt hagyd a francba.
A páromra igaz mindhárom állítás, mégse az a tipikus "pénzes pasas", én meg nem tartom magam gold diggernek.
- Utazni szerető? - Mi legtöbbször túrázni, sátorozni megyünk, ami nem túl drága szerintem. Néha járunk külföldre is, nagyon jó ajánlatokat lehet kifogni, ősszel Marokkóban jártunk, olcsóbban, mint amennyiből a barátnőmék a Balatonon nyaraltak egy hetet a párjával. Hozzá tartozik, hogy nem is 5 csillagos szállodában voltunk, hanem egy tündéri kis riadban (klasszikus régi autentikus ház az óvárosban), most csekkoltam booking-on, 7 éjszakára 36ezer ft egy kétágyas szoba azon a helyen, ahol mi voltunk - kb 3 perc sétára a főtértől. Repjegyet is ki lehet fogni olcsón. Van egy ismerősöm, aki Egyiptom szerelmese, ő last minute utakra pályázik, elég jó árakon utazgat évi akár 3-4-szer all inclusive szállodába úgy, hogy egy boltban dolgozik eladóként. Egyébként Marokkóban is összefutottunk egy magyar házaspárral, ha jól emlékszem, a hölgy gyógyszerész, az úr pedig rendőr, egyik se kiemelkedően jól fizető állás, de ők is mondták, hogy rengeteget utazgatnak, lehet okosan csinálni, nem kell feltétlenül Emirates Business Class-al utazni, és luxusszállodában lakni...
- Autókat kedvelő - nos a párom autóvillamossági szerelő, gondolom ehhez már alapból kell szeretni az autókat :) Emellett van egy saját kis kupéja, amit lelakott állapotban vett párszázezer ft-ért anno, aztán saját maga a két kezével hozta rendbe. Mióta együtt vagyunk, ketten szoktuk bütykölgetni - legutóbb pár hete cseréltük a toronycsapágyakat, azelőtt meg szénkefe-csere volt. Ezekkel tök jól el lehet ütni egy-egy hétvégi napot, lemegyünk a műhelybe, viszünk sört, lövünk zenét, aztán elszórakozunk egész nap. Az alkatrészt féláron kapja a unixtól, meg amúgy is meg kell csinálni, így ezt nem mondanám drága hobbinak. Vagy ha szép idő van (holnapra is ezt tervezzük), akkor tartunk nagytakarítást, kocsimosás, belső kipucolása kárpittisztítóval és fogkefével, stb, ez se drága. Ha épp nem kell a mi kis drágánkat ápolgatni, akkor meg belepattanunk, és elgurulunk találkozókra, ezek általában ingyen vannak, és tök jó szokott lenni a hangulat.
Igazból a legdrágább programunk autó-téren az éves Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál, amire minden nyáron megyünk Komáromba, ide kicsit borsos ára van a belépőnek (4500 ft a szombati napijegy), de megéri mert nagyon nagy élmény, és évente egyszer belefér.
- Étterembe járni imádó - nos igen, ez egyszer-egyszer többe kerül, mint 1000 ft, de azért - a pénztárcánk nagy örömére - legjobban a street foodot szeretjük, egy jó hambi nem szokott 10k lenni azért. Alkalmanként meg simán belefér beülni 1-1 "drágább" helyre (luxus éttermekbe sose járunk, "drága" alatt értsd 2000-3000 ft egy fogás), úgyse mindig mászkálunk, évente 2-3 alkalommal alakul úgy, hogy elmenjünk ilyen helyre, így azt gondolom, nem túl drága.
Szerintem ezek nem feltétlenül drága hobbik, cserébe olcsón is nagyon jó szórakozást lehet kihozni belőlük. Ha valaki okosan tudja szervezni, akkor fillérekből kihozható mind - persze a másik oldalon a világ minden pénzét is el lehet költeni ezekre.
Nekem bejön, ha egy pasi szereti ezeket, ÉS képes okosan csinálni - mint a párom. Nagyon jó közös programok mind. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!