Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jóképű, fiatal, szociális, szoftverfejlesztőnek tényleg végtelenek a lehetőségei nők terén?
A szoftverfejlesztők remekül keresnek, viszont a 80-90%-uk határozottan csúnya pasi, és az élet más dolgaiban béna. Legtöbbnek nincs társasági élete sem, legfeljebb a többi hasonszőrű emberekkel tud beszélni a játékokról amiről szabadidőben játszik. Ez megy a legnagyobb IT cégeknél is. Viszont pénze az van, és a nőknek, - akármit is mondanak - számít egy férfi keresete. Nem mind1, hogy azon vitatkoznak a párok, hogy fogják kifizetni az albérletet, vagy azon, hogy hol vegyenek házat, a 2. vagy a 12. kerületben, vagy inkább a belvárosban lakást? Az se mind1, hogy azon megy a veszekedés, hogy nincs pénz a hónap végén pelenkára a gyereknek, vagy azon, hogy Dubaj-ba vagy Las Vegas-ba menjenek-e el világot látni.
Viszont mondom, a legtöbben viszont sajnos külsőre nem túl vonzóak, sem személyiségre.
De egy olyan pasi, aki amellett, hogy IT-s, határozottan jóképű, szociális és jó a kommunikációja és mindemellett ért is a nőkhöz, az bármilyen nőt megkaphat csettintésre?
vannak nők akiknek számít a férfi keresete, de a legtöbb férfi nem ilyen nőre vágyik.
de igazad van, hogy az ilyen "nem-számít a kereset" nőknél fontos, hogy a pasi önálló, kiegyensúlyozott, szociális, felnőtt embert keresnek, az csak plusz, ha a pasinak egy jó állása és komoly keresete van, de a személyiség fontosabb és tény, hogy a kockák nagyon sok lányt elijesztenek, hiába a sok pénz.
Én a fent említett lennék.
Ne ne ne ne pontozzatok le,csak kifejtem amire gondolok.
Jó megjelenésű,kisportolt,széles válú,piperkőc,imádok öltözködni is nagyon,rosszabb vagyok mint egy nő majdnem külsőm tekintetében.
Nem is csettintésre,de válogathatok a nők között,soha nem néztek kockának sőt mert meglátták a külsőm és néztek,hogy szoftverfejlesztő vagyok.
Nem hitték el.
Végtelenek amúgy a lehetőségek,ha:
- Divatos vagy
- Jársz edzeni,kisportolt vagy
- Van stílusod
- Lakásod szépen be van rendezve van rá igényed
- Bulizós vagy
- Tudsz a nőkkel bánni
- Szexet mesterien űzöd
- Életrevaló vagy
- Belső játékod a helyén van
Ezek alapok.Ha ezek meg vannak széles a paletta.
De tényleg sok IT-s borzalmas,úgy öltözködnek mint egy melós, semmi szép ing semmi feszes nadrág,hanem felveszi a kordbársony borzalmat,kockás inggel,fújjjj.
Hozzá egy melós cipő kb.
Hozzá vagy dagadék vagy egy kákabélű sajnos,tehát hiába keresnek jól sok hasonszőrű IT-s,mégse vonzó az életük sőt maguk sem vonzóak,itt tényleg kereshet akármennyit,talán max pénzét lenyulja a csaj miközben én fogom teleélvezni a punciját meg az arcát.
Önmagában a pénz nem elég,hanem kell legyen egy vonzó életstílusod mellette vonzóvá kell vállnod,tudnod kell jól dumálnod plusz a társaságot lehengerelni is.
Ezek az alapok és nem csak a csajozáshoz hanem a karrierben főleg,ha például vezető fejlesztő,architect vagy IT manager/director akarsz lenni.Különben kidob a rendszer és megrekedsz.
Szerintem is szterotip de lassuk be van benne valoosag, hogy nem az edzoteremben fogod oket megtalani, illetve oltozkodesre nem fog odafigyelni es szemelyisegre nem lesz a tarsasag kozepe.
S ezt lehet tagadni, de ha te is napi 40 orat toltesz egyedul a gep elott ulve, maximum par masodperces szemelyes interrakciokkal, akkor nem tudsz hirtelen atkapcsolni, ehhez tobb ido kell. De persze ettol fuggetlenul lehet baratoje, en is rengeteg ilyen tipusu kockat ismerek, s van baratnoje, s meg is becsuli.
Sot talan meg jobban, mert tudja, hogy ha az a lany nem lenne, akkor mennyire "keveset" erne az ismerkedesi piacon.
,,Na a 13assal se állnék le 1 órára sem. Az én kákabelű IT-sem IQ-ja minimum a duplája az övének és a testápolóm se lopja el, mert férfi, nem látens meleg."
Ha már személyeskedünk kislány akkor én is tudok.
Mondjuk lehet én se állnék le veled mert tuti nem ütöd meg a mércét annak amit elvárok egy nőtől,biztos egy elhízott alacsony szexualitású nő vagy akire tutira egy jobb férfinek nem állna fel.
Na ha már személyeskedsz.
Miből szűrted le,hogy mennyi az IQ-m?
Varázsló vagy?
MEsélj már!
Hogy hoztad össze milyen asszociációkat,tételeket állítottal erre fel?
Jah értem mert igényes,jó megjelenésű férfi vagyok adok magamra ezért látens meleg is vagyok meg alacsony IQ-jú,ugye?
Kettőt,hogy sikerült összehoznod?
Mesélj mert pont lehet keresünk kollégát jöhetnél hozzánk.
Érdekes akkor a cég valszeg azért vett fel mert hülye kolléga kellett neki,tudom tudom apámék benyomtak most ez jön majd ;)
Tudod amikről írtam ez TAPASZTALAT,én ezeket megéltem valós életben hús vér,nedvesedő puncis nőkkel.
Ők is mondták,hogy az IT-sok 90%-a szánalmas igénytelen,kákabélű vagy elfolyik.Ritka aki ennyire ad magára és ez tök jó,mai magyar férfiakra nem tudnak beindulni.
És nem nem buta lányok megelőzlek 15-ös.
Volt közöttük,közgazdász,jogász,vezető beosztású szexi nő.
Mind mind csinos,vékony,piacképes nők nem csak külsőleg hanem belsőleg is.
Végtelen azért nem, mert a nagy számok törvénye alapján senki fog bejönni minden nőnek/férfinak, de határozottan jók a lehetőségei és bőven válogathat. Mérnökire járok, vannak ilyen kaliberű infósok, gépészek, villamososok. Még nem dolgoznak, de kb. minden hétvégén buliznak és rengeteg csajt feltudnak szedni.
A fenti lepontozásokat meg nem értem. Vagyis de, sajnos értem. A megkeseredett válaszolók egy idiótázó választ felpontoznak, de egy korrekten kifejtett, logikus választ le.
75%-os: Fogalmam sincs, mennyi az iq-m és a tiéd. De egy ilyen előítéletes embert még nőnek sem volnék képes tartani. Ne gondold, hogy azért, mert bejössz pár kanos srácnak, bárkit is érdekel, hogy kivel állnál le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!