Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik a pénztáros csaj, de idősebb mint én és inkább ilyen kigyúrt, panel proli tipusú pasikkal szokott beszélni. Hogy közeledhetnék? Egyáltalán megéri?
Én 21 éves egyetemista vagyok, a csaj 23-25 lehet.
Viszonylag jóképű, de nem annyira nagyon férfias és kigyúrt sem vagyok (nem is akarnék).
UI: Nem nézem le a "prolikat", ha ez így lenne a csaj felé sem akarnék közeledni...
Kérdező, buta vagy, mint a segg.
Akkor proli a villamosmérnök is a multinál? Munkaerejét adja el, bérből él...
Az egyetemedet feldughatod magadnak, gondolom, olyan szakra jársz, ahol nincs alsó ponthatár:D
"munkaerejüket eladva, az annak ellenértékeként kapott jövedelemből élnek, akkor "prolik"." - te meg "21 éves egyetemistaként" gondolom, a szüleid támogatásával, ill. állami képzésen az adófizetők pénzét felhasználva élsz.
Most parazitázzunk le?
Szerintem nem azért nem kellenél a csajnak, mert nem vagy kigyúrt, hanem mert frusztrált és pökhendi vagy egyszerre, ami nagyon rossz kombináció.
"aki alantasabb munkát végez"
:D :D Lehet, hogy diák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!