Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi (k) az (ok) a külső tulajdonságaitok amik csökkentik az önbizalmatokat a társkeresésben?
Arcbőr, egész a nyakig (nyakbőr?), arcforma, haj (göndörödik, és úgy ronda), fogak, testalkat (túl vékony), vállak, térd, karok. Szóval gyakorlatilag minden.
26/F
Problémás bőr és fogszabi is kéne.
3X/N
Most már nincs baj az önbizalmammal, de régen rettenetesen önbizalomhiányos voltam.
-Alacsony vagyok 165cm
-Vékony (57kg)
-Az egyik fogam nagyon kiáll előre
-Szemüveges vagyok, de nem lehet olyan szemüveget kapni ami ne rontaná el az arcom
-Az arcomon csak az államon és a szám felett nő szőr, így nem tudok se borostát, se körszakállat növeszteni.
-Ha leborotválom a szakálam akkor visszanő a szőr a bőrömbe és teli leszek hatalmas, pattanás szerű kelésekkel. Így meg kell hagynom egy kecskeszakálat, ami nekem amúgy tetszik, viszont a nők nagyrészének nem.
A méreteimmel és a szőrömmel már megbarátkoztam, elfogadtam, a mindennapi életben már nem zavarnak (úgysem lehet tenni ellene, akkormeg minek aggódjak rajta). A kiálló fogam sosem hátráltatott semmiben, de a szememet jó lenne megcsináltatni.
-Ami viszont nagyon bánt, hogy az én méretemben nem kapni kockás flanel inget
Mindezek ellenére gyönyörű barátnőm van, aki ilyennek szeret amilyen vagyok és már három éve velem van.
23/F
Ronda orr, ronda szem, striás, heges bőr, etióp testalkat, a farkamon van pár szépséghiba, bár a méretével meg vagyok elégedve, 21 cm.
A magasságom tökéletes (185cm) csak vékonyan kicsit komikus.
Yah és a gerincem valami nagyon parán ferde, nem lehetek katona.
Van pár anyajegyem is, nem sokáig.
Gyorsan szőrösödök, kivéve az arcomon.
Kb ennyi, nem jó, de nem is világvége.
18/F
Átlagon alul nézek ki, főleg a hajam és a fejem ronda. Van rajtam felesleg legalább +10 kg. Mondjuk azon dolgozok. De összeségében nem vagyok a férfiak álma
23/L
1) nagy a hasam. Oda rakódik a felesleg de sokszor puffadt is, mintha terhes lennék.
2) a fogam, 2 eláll sajnos felül, a két középső.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!