Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, el tudnátok fogadni egy olyan nőt, akinek egyáltalán nem fejlődött melle?
16:17-es,
Most nincs időm válaszolni, majd valamikor visszanézek.
Nekünk itt hazudhatsz, hogy nem te vagy mind a kettő, de legalább magadnak ne hazudj, kérlek.
Olyan a mesében sincs, hogy 3 nap alatt 2 tök ugyanolyan kérdést írjanak ki, mikor előtte sose volt ilyen.
És az is eléggé "furcsa", hogy mind a két kislány azt hiszi, hogy a melle miatt nem fog kelleni senkinek.
És az is véletlen, ugye, hogy mind a kettőben benne szerepel a betegség, mint feltevés (" Nincs genetikai betegségem." "Orvos látott, nincs szervi problémám.")
Bocsi, de eléggé szánalmas és silány életed lehet, ha ilyen körül pörög állandóan az agyad.
PSZICHOLÓGUSHOZ menjél inkább, ő majd fog neked segíteni!
Ha zavar, csináltasd meg. Nekem is teljesen sík volt a mellkasom oldalról, csak két mellbimbó állt ki a semmiből. Gyűlöltem, szégyelltem, egyszerűen csúnya volt(formája sem volt) megcsináltattam. Remekül érzem magam, A kosaras mellem lett, esetleg egy pushupos Bt kitöltök. Nem ideális, sokkal jobban örülnék akárcsak a 2017es kérdést kiíró csaj melleinek is, de nem adatott meg, szóval a legjobbat hoztam ki a helyzetből.
Akinek mutattam előtte fotót, jó döntésnek tartotta a mütétet és szörnyülködtek, hogy nem is gondolták volna, hogy ennyire durván semmi mellem sem volt.
Zoknival kitömött B kosaras melltartót hordtam és zárt ruhákat, hogy ne vegyék észre, hogy ennyire nincs mellem.
A 2017es kérdést kiíró csaj mellei irigylésre méltóan szépek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!