Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, el tudnátok fogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, el tudnátok fogadni egy olyan nőt, akinek egyáltalán nem fejlődött melle?

Figyelt kérdés
Csak mellbimbóm van, teljesen olyan, mint egy férfinek. Persze azért valamennyire látszik, hogy női mell, de ilyen kicsit (egészséges nő esetében) még egyáltalán nem láttam a sajátomom kívül. Orvos látott, nincs szervi problémám.
2018. ápr. 16. 15:09
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
17%

"Igen. A férfiak elfogadóbbak külső terén, mint a nők."

Ezt mèg viccnek is rossz. Egyébként ezt az állìtást a tudomány is cáfolja. Nem igaz, hogy elfogadóbbak, a valóság az, hogy a férfiak sokkal válogatósabbak a külső terén, mint a nők.

Egészen pontosan a lúzer pasik azok, akik elfogadóbbak, mert azok örülnek, ha akad nekik valamilyen asszony...

2018. ápr. 16. 16:15
 22/39 anonim ***** válasza:
43%

#21: Fuss neki akkor még egyszer annak a hozzászólásomnak, ami leírja, hogy miben is elfogadóbbak a férfiak. Mondanál valami tudományos dolgot, ami alátámasztja az állításod? :D

"Egészen pontosan a lúzer pasik azok, akik elfogadóbbak"

Wow. Ultimate érv. Akkor most én is mondjam fordítottan, hogy a lúzer csajok szerint nem elfogadóbbak a férfiak? :D Amúgy a kondis ismerőseim, akiknek van munkájuk, van köztük mérnők is, helyesek, izmosak, lúzernek számítanak? Oké, de akkor ki nem lúzer?

2018. ápr. 16. 16:17
 23/39 anonim ***** válasza:
81%

Micsoda? A barátnőd ilyet mondott? Ez nagyon durva... Én sose mondanék ilyet egy barátnőmnek sem.

A pasik egy részének bejön, egy részének mindegy, egy részének taszító. Ettől függetlenül biztosan fogsz találni olyan férfit aki úgy szeret téged, ahogy vagy.

Nyugodtan légy teljesen pucér szex közben. Fogadd el magad és hidd el másoknak is tetszeni fogsz.

23 N

2018. ápr. 16. 16:21
 24/39 Bence_ ***** válasza:

Ha már választani kell akkor az agy fontosabb.

Tök deszka nőt en még nem láttam.

Olyat már igen, hogy a nő szerint kicsi.

2018. ápr. 16. 16:26
 25/39 Bence_ ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, muti!
2018. ápr. 16. 16:29
 26/39 anonim ***** válasza:
51%

Már megint te? Nem unod hogy heti rendszerességgel itt rinyálsz csak azért, mert kicsi a melled?

Azt hiszed, hogy csak neked van kicsi?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2018. ápr. 16. 16:36
 27/39 anonim ***** válasza:
Ha a többi testrészed oké, akkor miért ne? :)
2018. ápr. 16. 16:37
 28/39 anonim ***** válasza:
42%

Csak a személyiség számít.

Ha neked még nem, fejleszd a sajátod.

2018. ápr. 16. 16:42
 29/39 A kérdező kommentje:
#26, az nem én voltam, de olvastam a kérdést és írtam is a kérdezőnek, de nem valászolt 😀
2018. ápr. 16. 16:47
 30/39 anonim ***** válasza:
60%

Volt itt ma egy kérdés, ahol több lány bevallotta (ezért tiszteletem nekik, hogy legalább őszinték voltak), hogy nem vonzódnak a 170 cm magas vagy attól alacsonyabb férfiakhoz, mert gyerekeknek néznek ki.

Te megnyugodhatsz, mivel mi férfiak sokkal elfogadóbbak vagyunk. Engem nem zavarna, hogy kicsi a melled és eddig nem hallottam, hogy valamelyik férfinak ez kizáró ok lenne.

2018. ápr. 16. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!