Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Huszonéves szűz pasik! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves szűz pasik! Nektek voltak már öngyilkos gondolataitok a barátnőhiány miatt?

Figyelt kérdés

Én 24 vagyok szűz. Most nem kezdek el picsogni - privátban beszélhetünk róla - hogy miért vagyok az, de 2 dolgot találhattok...

Viszont arra lennék kíváncsi, hogy van-e itt olyan pasi, akinek voltak már - hozzám hasonlóan - depressziós tünetei, netalán öngyilkosságra való hajlama/gondolatai. Mi az oka, hogy ti is szüzek vagytok?

2018. ápr. 15. 13:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

21 éves vagyok, volt is még régebben egy barátnőm, aki mint kiderült, jó ideje csalt, és pár hónap után végül bejelentette hogy engem dob.

Ez úgy 4 éve történt, egy jó ideig nem jött vissza az önbizalmam.

Aztán ez megoldódott, el tudtam jutni hogy kavarjak, flörtöljek, de semmi más.

Mert mégis kell valami egy emberben, ami miatt meg tudom szeretni. Akkor még nem tidtam hogy ez lenne az.

Aztán amikor rájöttem, egy jó időre rá megint megtalált Ámor nyila, nagyon is jól alalultak a dolgok, pláne hogy egy elég elvont fickónak titulálnak... de hát a sors közbeszólt és ott kellett hagynom a fővárost, és most külföldön teperek hogy jobb legyen a családnak.

Nem a csajhiány, a csalódás bennük az ami a depresszív hajlamot erősíti. Ez a szaros, rohanó világ az oka a mocskaival. És nem mellesleg saját magad, ha úgy is állsz hozzá.

Azt mondják, aki nem néz fel, nem is fogja látni a kitisztult eget.

2018. ápr. 17. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!