Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy a fenebe kell pasit fogni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a fenebe kell pasit fogni?

Figyelt kérdés

Egyszeruen nem tudok pasizni, nem veszem a ,, jeleket”, utolag esnek le az ilyen utalasok. Az adott helyzetben nem tudok reagalni, pedig akadna lehetoseg, emberekkel dolgozom.

Szorakozohelyeken, kocsmakban pedig csak a reszeges pasik kozelednek.

Kezdemenyezni ismeretlenul nem merek, ennyire nem vagyok bevallalos.

Vannak esetleg jelek, mozdulatok, amikbol a pasi eszbe kaphat, hogy jah, ennek tetszem?! Vagy ilyesmi?

Persze, mindezt szolidan szeretnem intezni, nem akarom, hogy azt vegyek le rolam, hogy h*lye kva vagyok...

2018. ápr. 14. 19:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Írj nekem privit és küldj képeket! Ismerj meg!
2018. ápr. 14. 19:49
 2/17 anonim válasza:
97%

Persze!

10-15 másodpercenként pillants rá és mosolyogj. Szerintem ez bőven elég egy normális pasinak hogy vegye mi van :)

2018. ápr. 14. 19:50
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Úgyis hülye luvnya módon fogod intézni,ha ennyire sötét vagy.
2018. ápr. 14. 19:55
 4/17 A kérdező kommentje:

2#

Koszonom, ez jo tipp. :))

5/17 anonim ***** válasza:
Csak add magadat! Legyél igényes. A jelekkel nem nagyon mész sokra, csak a nyomulós suttyóknál
 6/17 anonim ***** válasza:
91%

Internet?

Akinek visszaírsz, az kicsit érdekel téged.

Akivel találkozol is az jobban.

Akivel kialakul valami, az meg még jobban.

Neked csak annyit kell tenned, hogy nem vagy teljesen passzív és flegma, a többi úgyis a férfi dolga.

2018. ápr. 14. 19:56
 7/17 A kérdező kommentje:
Igazabol eleg felenk lany vagyok, nem kezdemenyezo tipus. Ezen a munkahelyen nem regota vagyok, annyira megszoktam az embereket, hogy a normalisabbakkal elbeszelgetek gond nelkul, de ha latok egy szimpatikus pasit, egyszeruen visszavaltok kedves, elado lany modba. :|
2018. ápr. 14. 19:59
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha sexkapcs is érdekes esetleg számodra,írj rám
2018. ápr. 14. 20:00
 9/17 A kérdező kommentje:

8#

Csak az erdekel. :)

2018. ápr. 14. 20:00
 10/17 anonim ***** válasza:
#8-on kívül most fog rádírni mindenki :D
2018. ápr. 14. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!