Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan! Normálisak ma a nők?
www.delmagyar.hu/tudosito/mutatjuk_a_legszomorubb_dolgot_ami_a_ho_alol_kiolvadt_-_fotok/2552689/
Tetszett egy lány, udvarolgattam Neki. 2x találkoztunk, vettem Neki egy szál rózsát, meg egy plüss békát.
Majd rám küldte az egyik haverját aki azt terjesztette el, hogy én zaklattam a lányt meg nekem olyanokat írogatott, hogy nyomulok, hagyjam békén... és a linkelt újság cikk is utána megjelent az ajándékomról...
Sztem amit csináltam az koránt sem volt nyomulás...
Vagy szalad a bíróságra... sajna ilyen miatt is szívok, de egy másik történet...
Az a baj, hogy a törvények még az ilyeneknek ad igazat, sztem ezen azért változtatni kellene, hogy az ilyen elkényeztetett hülye ribiket elküldhesse a bíró melegebb éghajlatra.
Nem nem normalis a tobbseg.
De en biztos nem vettem volna neki semmit. Max a baratnomnek ha meg akarom lepni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!