Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők szerintetek ez jó adat?
Es akkor milyen a nem “tok atlag”?
Most erre kivancsi vagyok.
A 200 centi meg a 140 centi.
Nem qrva mindegy? Ekkora vagy.
Nem szeretnek kepet kuldeni/kitenni magamrol.
Nem. Eloszlik szerencsere rajtam. Ugymond aranyosan. Csak a magassagom, lehet jobb lenne ha magasabb lennek.
Tavaj edzettem. Volt izmom. De abbahagytam. Mert azerintem felesleges az izom, 1 en izom nelkul is eros vagyok (szerintem) 2 az izom az egy giccs, nekem nem kell, mint pl a kinaiaknal a nagy hosszitott tengelytavu Bmw, vagy Mercedes, Audi....nekem nincs szuksegem kulso jegyekre.
Bar mar 1 eve nincs senkim, leet ez miatt. De ugy vagyok vele, hogy ha talalok valakit aki igy elfogad, akkor az barhogy elfogad. Mindig igy csinaltam, csak mar zavaro, nem tudom kitudok-e tartani ez mellett az elvem mellett, mert rossz a magany.
Gondolom konnyebb lenne a “csajozas” ha kigyurnam magam, jo cuccokban jarnek....de en mar csak ilyen vagyok....szeretek hatranybol indulni.
Bocsanat!
Tavaly*********
Attol fugg. Cipoben vagy 83 kg, vagy nelkule?
Ezt a fontos reszletet kihagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!