Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon ronda arcú, előnytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ronda arcú, előnytelen (de egeszséges, vékony) testalkatú nőként mennyi esélyem van NORMÁLIS párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Normális férfival...

Volt már egy kapcsolatfélém olyannal, akit külsőm alapján "megérdemeltem", de ha csak igénytelen, borzalmas személyiségű férfiak fanyalodnának rám (bár jelenleg úgy tűnik, még ők se), akkor inkább egyedül maradok.

2018. ápr. 13. 18:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ez kamu kérdés

olyan nincs hogy valaki ne érezne a másik iránt vonzalmat csak azért mert ő maga ronda, minek lennék együtt valakivel ha nem vonzódok hozzá és még szex sem, akkor az mégis milyen kapcsolat lenne?

a másik a smink, az csak ideig óráig működik a másik fél előbb utóbb meglátja a valóságot és az sokkal rosszabb ha akkor dobja mintha össze sem jönne vele

2018. ápr. 13. 18:47
 12/18 Bétó apó ***** válasza:
22%
Akkor miért érdemes egy férfinak veled lenni, szeretni téged, ha a külsődért nem, és a szexért sem? Ez a két dolog elég fontos egy férfi számára.
2018. ápr. 13. 18:48
 13/18 A kérdező kommentje:
Szex csak jó külső mellett működik. Szeretek sütni, főzni és takarítani, az nem jelent semmit? :D
2018. ápr. 13. 18:50
 14/18 anonim ***** válasza:
95%

13:

"Szex csak jó külső mellett működik." Igen! Ez igaz, ha alkalmi egy éjszakásat keresel, ott bizony a legfontosabb a külső. De ha rendes, normális kapcsolatot igényelsz, akkor úgy is a másik személyisége átveszi majd a prioritást (alap vonzódás kell, ez nem is vitatéma) a felszínes külsőségek felett! ;)

Én sem vagyok sajna férfiként egy húdejó kategória külsőre, de volt olyan barátnőm akire ismerősi körből 10/9-en WTF fejet vágtak, hogy komoly? Én meg kívántam nagyon, mert nagyon egy hullámhosszon voltunk lelkileg. :)

Ennyi. :P

2018. ápr. 13. 19:00
 15/18 Bétó apó ***** válasza:
94%
Mondjuk a "normális" párkapcsolatnak, ahogy te nevezed, alapvető része a szex és az egymáshoz vonzódás. Ha te csak sütsz, főzöl, takarítasz, azzal egy háztartási alkalmazott szintjére degradálod magad. Ezt semmiképp sem nevezném normálisnak. Akkor miért van szükséged párkapcsolatra?
2018. ápr. 13. 19:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Neked nem a tulajdonságaiddal, hanem az önbecsüléseddel van a gondod.
2018. ápr. 13. 21:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Valami támpontot dobsz legalább, hogy mitől gondolod rondának magad?
2018. ápr. 13. 22:41
 18/18 anonim ***** válasza:

Ugyanazt mondom neked, amit a fiúknak, akik hasonló problémával küzdenek: a személyiség megszépít.

Sajnos a személyiségen változtatni csaknem olyan nehéz, mint a külsőn. Azt sejtem, hogy te már nagyon belelovaltad magad a kisebbrendűségbe.

Azt próbáld meg, hogy nem veszel tudomást arról, milyennek gondolod magadat. Legalább mutasd magadat vidámnak, mert egy savanyú nő tényleg nem vonzó.

2018. ápr. 14. 02:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!