Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tesz, egy férfit rondává?
Nem, ezzel azt mondom, hogy 2-300K-ból nem lehet eltartani egy luxus golddigger csajt. Értem?
Akinek ez számít, annak ez a fizu lóf...sz! Mert nem fér bele az étteremben kajálás, drága utazások és szállások, ebből még egy BMW-t sem tudsz venni.
Magyar viszonylatban jól kijössz belőle, de hol van ez a pénzes embertől, amire a golddigger tyúkok vágynak?
Viszont a normális csajoknak ez elég.
Azt meg hadd ne mondjam, hogyha ronda valaki, de mellé még sikertelen is, szar a munkája, utálja a munkáját és semmi jövőképe nincsen... az ténylet lúzer.
Aki ezen az oldalon itt sírdogál, ronda férfiként az kivétel nélkül ilyen lúzer! Nem csak külsőre ronda, hanem képtelen megmozdítani két gyufaszálat, hogy jobb élete legyen.
Aki sikeres férfi, eszébe se jut azon örlődni, hogy ronda, mert alapból ő egy király fazon. Elért sok dolgot és erre büszke. Ez a különbség két külsőre ronda férfi között.
Egyébként nem mondtam egy szóval sem, hogy könnyű ronda de sikeres férfiként csajozni.
Nyilván van egy 10x-es szorzó a próbálkozásokon, és mire megtalálták azt a csajt aki beléjük szeretett keményen kellett nyomatni a dolgot.
Tényleg annyi a különbség, hogy
- van önbizalmuk
- nem keseregnek a külsejükön
- SOHA NEM szidják magukat. Ha egyszer is valahol leírod hogy ronda vagy, akkor 10x-esen fog visszaütni. Főleg ha más előtt mondod.
Ha rondának mondod magad akkor az is vagy és el is hiszed. Minden kimondott és gondolt szó késként hatol be és szabdalja szét az önbizalmad.
76%-os sorban mellélősz. Egy itthon "csajozósnak" tartott BMW nettó 200-as fizuval 1 év alatt összedobható. Haver otthon lakva fél év alatt összehozta egyszerű irodai melóból az E-onnál.
Az a helyzet, hogy te csak azt tartod goldiggernek, aki egy instaceleb szintjén áll.
"Azt meg hadd ne mondjam, hogyha ronda valaki, de mellé még sikertelen is, szar a munkája, utálja a munkáját és semmi jövőképe nincsen... az ténylet lúzer.
Aki ezen az oldalon itt sírdogál, ronda férfiként az kivétel nélkül ilyen lúzer! Nem csak külsőre ronda, hanem képtelen megmozdítani két gyufaszálat, hogy jobb élete legyen."
Ebből a szövegből süt a többségnek, hogy igazából az egész általad előadott sztorizgatás egy nagy kamu és szimplán csak leírtad szó szerint ugyanazokat a sablonokat, amit itt naponta egy jó pár férfigyűlölő nő. Pár hozzászólás kellett csak, hogy előbújjon a szokásos lúzerező szint.
"Ha egyszer is valahol leírod hogy ronda vagy, akkor 10x-esen fog visszaütni. Főleg ha más előtt mondod. "
"Ha rondának mondod magad akkor az is vagy és el is hiszed. Minden kimondott és gondolt szó késként hatol be és szabdalja szét az önbizalmad."
Jó párszor leírtam már, hogy ronda vagyok. Mégis mindig találtam lányt lazább vagy komolyabb kapcsolatra. Nálam mikor fog visszaütni? :D Amikor a közhelyrengeteg mantrázásától rád szakad a plafon?
És az is sokatmondó, hogy az ismerőseid nem mutattad meg, de még magyarázkodni sem próbáltál, hogy miért nem mutatod meg őket. Lazán ignoráltad azt, amivel fél perc alatt bizonyíthatnád az igazad.
Már ne is haragudj, de nem fogok az ismerőseimről képet küldeni senkinek, mert megalázó lenne rájuk nézve... és ismerem az embereket. Az első az, hogy kiteszed ide, meg elküldöd 20 másiknak, csak mert nem értesz velem egyet és így állsz bosszút.
Tulajdonképpen mi a bajod akkor? Ronda vagy és mégis találsz csajt. Nem ezt mondom én is?
Ezzel pont a véleményemet támasztod alá.
Aki ronda, szarul keres és még mellé egy megkeseredett f..sz is, az meg nem talál csaj hanem 30 évesen is szűz.
Akkor te vagy az élő példa ezek szerint, hogy lehet máshogy is?
"Már ne is haragudj, de nem fogok az ismerőseimről képet küldeni senkinek, mert megalázó lenne rájuk nézve... és ismerem az embereket. Az első az, hogy kiteszed ide, meg elküldöd 20 másiknak, csak mert nem értesz velem egyet és így állsz bosszút. "
Az égvilágon semmi okom nem lenne rá.
"Tulajdonképpen mi a bajod akkor? Ronda vagy és mégis találsz csajt. Nem ezt mondom én is? "
Nem vagyok ronda, de írtam már lánynak.
"Aki ronda, szarul keres és még mellé egy megkeseredett f..sz is, az meg nem talál csaj hanem 30 évesen is szűz. "
Látod, már saját magad is kihozod, hogy rondaként pénzesnek kell lenni. TE mondasz ellent magadnak, nem én.
"Akkor te vagy az élő példa ezek szerint, hogy lehet máshogy is?"
Mit? Mire vagyok példa? :D
...és itt van a lényeg, hogy azon lehet változtatni, ha polcfeltöltő vagy és 80 ezret keresel. Leülsz a seggedre és tanulsz. Mindenki képes rá. A vállalkozás is olyan, hogy bárki elkezdheti, ha van egy jó ötlete. Nekem most indul hamarosan a saját cégem, 1-2M tőkéből. Ha nem jön be, sebaj... a lényeg, hogy nem kell olyan sok, ha van egy jó ötleted.
Másrészt, azon is lehet változtatni, hogy megkeseredett f..sz legyen az ember. Nők előtt szidni magadat qrva gáz... de ha mások előtt rondázod magad az akkor is visszahat. Érezni a dumádból, hogy frusztrált vagy... ezt pedig utálják a nők.
Azon is lehet változtatni, hogy ne mackóalsót hordjon az ember, na meg érdekes helyekre járjon.
A fogakon is lehet változtatni, kövérségen, vékonyságon is.
Egyedül a magasságon nem, és az általános arcszerkezeten,meg a testfelépítésen / betegségeken.
Na akkor ennek fényében mi az a rondaság amivel még lehet csajozni?
"Jó párszor leírtam már, hogy ronda vagyok"
Most akkor ronda vagy, vagy sem?
Össze vissza beszélsz, ember.
Mondom, nem kell pénzesnek lenni, csak legyen célja az embernek és jövőképe. Ez kell a csajoknak hosszú távon. Egyébként most nézhetsz nagyot de én elvből nem árulom el a fizetésemet egy csajnak sem. Max ha már nagyon komoly a dolog.
Addig meg nem fogja megtudni, hogy minimálbért vagy 500K-t keresek.
Csak annyit lát, hogy szeretem a munkámat, büszke vagyok rá és van jövőképem.
Látod, ismét kihozod, hogy a pénz kompenzálja a rondaságot... Közben meg arról beszélsz, hogy ezekben a férfiakban a humor és az intelligencia volt a kimagasló. Ilyen az, amikor valaki előakar adni egy mesét, aztán végül saját maga is belefut a magyar valóságba.
"Na akkor ennek fényében mi az a rondaság amivel még lehet csajozni?"
"Egyedül a magasságon nem, és az általános arcszerkezeten,meg a testfelépítésen / betegségeken. "
Megválaszoltad a saját kérdésed.
"Most akkor ronda vagy, vagy sem?
Össze vissza beszélsz, ember. "
Attól, hogy nehezen megy a szövegértelmezés, még teljesen tiszta, amit írtam. NEM azt mondtam, hogy ronda vagyok. Azt mondtam, hogy írtam már lánynak. Volt, hogy kíváncsiságból, de volt, hogy húztam az agyát.
"Mondom, nem kell pénzesnek lenni, csak legyen célja az embernek és jövőképe. Ez kell a csajoknak hosszú távon."
Ez tök jól hangzik, csak nem igaz. Ha elmegyek egy randira, elég kevés csajnál fog pluszt jelenteni, hogy én elkezdem részletezni, hogy x év múlva mit fogok tanulni vagy dolgozni. Ahogy az sem, hogy elkezdem mondani, hogy x év múlva majd sportolok. Az emberek a jelenben élnek, a jelent látják.
"Egyébként most nézhetsz nagyot de én elvből nem árulom el a fizetésemet egy csajnak sem."
Ebben nincs semmi meglepő. Én sem árulom el, max rákérdezhetnek. Aki túl hamar rákérdez, annál sokszor érezhető, hogy miért nyomul.
Leírod csajoknak jópárszor hogy ronda vagy, csak hogy húzd az agyukat, de nem vagy ronda? Ez most komoly? Ok :D
Szerintem ez a pszichopátia egyik jellemzője...
Azért kemény, hogy a szövegértelmezésbe kötsz bele, és belemagyarázod a hülyeségeidet abba amit leírtam.
Itt abba is hagytam a vitát, mert nem fogok gyakoritrollokat és pszichopatákat győzködni. Majd a csajok eldöntik igazam van-e.
Továbbra is leírom, hogy a férfit egy egészként kell kezelni. Igen fontos, ha valaki szereti a munkáját és van jövőképe (hol a francba írtam én itt pénzről), és az is fontos hogy ne az anyjának kelljen eltartania egy 30 éves mamlaszt.
Illetve ide kell venni az intelligenciát és a humort is, természetesen a külső tulajdonságokkal együtt.
Így kell értékelni egy férfit egészében, nem kiemelve egyes tulajdonságait... és ezek már az első randin kijönnek, már akkor amikor kezdeményezel egy lánynál. Már akkor amikor odamész hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!