Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valamilyen jó praktika a sikeres ismerkedéshez?
Sziasztok,
Sajnos elég béna vagyok a társkeresés terén és nem igazán tudok megismerkedni senkivel sem interneten sem személyesen. Valószínűleg én vagyok a bal... csak nem tudom, mit kellene másképp csinálni? Valaki tud sikeres praktikákat, amivel sikeresebbé tud válni az ember? 22/F
Akkor sok sikert. A lányok úgyis azt mantrázzák állandóan, hogy pont egy olyan férfira vágynak mint te (és a másik kérdező).
Aki nem beképzelt, nem egy önelégült majom, nem akarja megvenni őket, nem csak szexet akar, akivel lehet komolyan tervezni, romantikus meg a többi sóder.
Ha ez így lenne akkor sorban kellene, hogy álljanak a nők nemde? Milyen érdekes, sem nálad, sem nála nem így megy. Ha van rá keret akkor vegyél egy jobb autót, pattintsd ki magad, tegyél fel pár félmeztelen képet és máris nem lesznek ilyen gondjaid.
Filmet nézni meg kicsit romantikázni meg előtte/utána is lehet. Amíg látják, hogy jól megy a szekér és jól mutatsz mellettük addig úgysem kopnak le és olyan hihetetlenül szerelembe fognak esni beléd, hogy csak na.
Reménykedni lehet, végülis a remény hal meg utoljára.
Ám nem könnyebb és jobb minden nap másik lányt meghúzni és közben reménykedni meg álmodozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!