Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mik azok a tulajdonságok, amik alapján sikeres lesz egy férfi egy nőnél?
Az #1-essel egyet kell értenem, a nők nem fogják tudni úgy megmondani, hogy mikkel lehet vonzalmat építeni, mert ők csak a végeredménnyel szembesülnek egy vonzó férfinél.
Alapvetően a nőknek egyébként a magabiztos, férfias személyiség számít a legtöbbet, illetve még van sok dolog amire érdemes odafigyelni. Zsedényi Csaba: Kulcs a nőkhöz című könyvét tudom ajánlani, abban elég jól össze van szedve a lényeg.
Meg itt van még egy elég jó összefoglaló cikk a női vonzalom alapjáról, a hipergámiáról:
Egy normális nőnél, ha szimpatikus vagy neki, ad esélyt, ha nem vagy szimpi, akkor nem. Egy nő első ránézésre eldönti, hogy van-e esélye a pasinak vagy sem. Nagyon ritkán változik a vélemény, hogy mégis ad. A tulajdonságokat most nem sorolom, de ha azok a tulajdonságok imponálnak nála, amivel te is rendelkezel, az elég hamar kiderül. Megjátszani meg nem érdemes magad (hacsak nem lukra mész), mert elég hamar kiderül.
A pénzéhes nőnél csak a pénzeddel leszel sikeres.
Egy nő semmi mást nem vár el, mint hogy ne unatkozzon mellette. A nők ezen szempontból olyanok, mint a gyerekek, vagyis amíg lekötöd őket valami szórakoztatóval, addig boldogok melletted, ha viszont unatkozni kezdenek, akkor abban a pillanatban elkezdenek új férfi után nézni. Nem feltétlenül kell ehhez se pénz, se Brad Pitt fizimiska, egész egyszerűen gondoskodni kell arról, hogy mindig legyen valami, ami leköti őt és pozitív élményekhez juttatja. Olyan ez, mint a stand-up: nem azokat mondod, amik számodra viccesek meg, amik neked szórakoztatóak, hanem olyan vicceket mesélsz, ami a közönség számára az, egy stand up-os felismeri, hogy a közönsége abban a pillanatban épp mire vágyik és megadja nekik, dacára annak, hogy a legtöbbjük egyáltalán nem találja viccesnek azokat, amiket előadnak, de mivel szórakoztatniuk kell, így megteszik.
Köztudott, hogy a válások nagy részét a nők kezdeményezik, azonban arról ritkán beszélnek, hogy mik is az indokok. A pénzügyi gondok után a leggyakoribb indok a "nem érzem már azt, amit régen" meg az ehhez hasonló dolgok, vagyis a nők már nem kapják meg azt a szórakoztatást, amit a kapcsolatuk elején, ezt pedig úgy élik meg, mintha a férfi már nem is szeretné őket. A legtöbb férfi nincs tisztában ezzel a ténnyel és ezért vakarják a fejüket, amikor vacsi közben az asszony odatolja az orruk alá a válási dokumentumokat, holott ők azt hitték, hogy eddig minden szivárvány és happy, a valóság azonban az, hogy a feleségük unatkozni kezdett mellettük, az unalom a nő számára pedig a legrosszabb élmény egy párkapcsolatban, rosszabb, mint a megcsalás.
A lényeg az, hogy el kell érned, hogy a nő vágyjon a társaságodra azáltal, hogy a veled töltött időt úgy fogja fel, mint a napja fénypontját, mert te vagy az, aki képes őt úgy szórakoztatni és olyan élményekhez juttatni, amik hatására ő kezdi el keresni a társaságod. A nők az "én, én, én" elven működnek az első gyerekük születéséig és minekutána gondolom nem egyedülálló anyákra akarsz ráhajtani, így ezen elvet figyelemben tartva kell dolgoznod. Ő azt akarja, hogy tégy a kedvére, elvárja tőled, hogy szórakoztasd, mert egy nő számára ez a szeretet kifejezése.
*Ja és külsőre még:
ne legyen lehetőleg se túl izmos
se túl húsos/pocakos
se kórosan sovány
hogyha viszont genetikailag vékony, az nem baj, az nem von le, mert ezt az adottságot kinézetet örökölte, testalkatot, tehát erről nem tehet.
*de úgy hogy kilátszanak a bordái, olyan ne
Ja és mégegy, hogy lehetőleg ne divatozzon, hanem legyen szép férfias
Haver, ha horgászni mész sem a halat kérdezed meg arról, hogyan tudnád kifogni...
Mondok egy tippet:
Azokat a tanácsokat, amik valóban működnek, a nők utálják. Nézd meg az 1-es és a 3-as válaszolókat.
Ők hasznos észrevételeket írtak, ráadásul olyan cikket linkeltek, ami leírja tökéletesen a nők működését. (Én azt a cikket már legalább tízszer elolvastam. Javaslom te is úgy tanulmányozd, mint a Bibliát!)
Le is pontozták őket alaposan...
És engem is lefognak, ebben biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!