Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi játszódhat le a fejében?
Beszélgettem egy csajjal facebookon, aranyosnak tűnik. Megkérdeztem, hogy randizunk-e? Azt mondta hogy azért nem, mert nem rég szakított a barátjával és korai lenne + szomorú smiley.
mondok akkor oké
erre ő, azt írja, hogy de attól beszélgethetünk nem? mosolygós smiley
aztán kérdeztem hogy mi célból, mondta hogy azért hogy ismerkedjünk + nevetős fej.
Én így arra gondolok, akkor írnék ilyet valakinek, ha van egy nála "jobb" akivel beszélgetek, de az kérdéses hogy összejön-e. Ha nem jön össze a másik akkor marad az illető. Mert azért csak tudja az ember egyből hogy akar e valamit vagy sem. Bár tudom a nők sajnos nagyon bonyolultak.
25 F
Hogy mi?
A tortetes, meg a nincs lo jo a szamar is dolog.
Nem akar semmit. Aki akar, az nem így viselkedik. Hidd el, ha kint lenne 2 luxuskocsi, évi 3-4 tengerentúli nyaralás, és egyéb hasonló finomságok fotója az oldaladon, sokkal nyitottabban állna az ismerkedéshez, neadjisten még ő maga is leereszkedne a magas lóról, és írna neked. A nők nagyon egyszerűen működnek.
Ha csúcspasi vagy vastag bankkártyával és/vagy kidolgozott izomzattal, ők maguk omlanak a lábad elé. Ha nem vagy ilyen, huzogatják a szájukat, és várják a jobb lehetőséget.
Szóval nem akar rögtön a farkadra ugrani, de nem is akarja megszakítani a kapcsolatot veled... Hmmmmm ez aztán csak valami végtelenül bonyolult, de ugyanakkor ostoba női játszmázás lehet aminek a megfejtéséről egy értelmes férfi álmodni sem merhet.
Szerintem keress valaki mást, ne rabold az idejét.. őőő mármint ne hagyd, hogy az idődet rabolja.
Hajts rá. Nem tudja még mit akar. Hogy is tudhatná??? Nem ismer
40/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!