Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi mivel kompenzálhatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi mivel kompenzálhatja azt, ha arcra nem vonzó?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 10. 08:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem ha sportos tested van, jó frizurád, valami stílusos szakállad, és jól öltözködsz, illatos és ápolt vagy, akkor alapvetően valaki előbb utóbb felfigyel rád. Szoktam látni egy csomó férfit, akik szerintem arcra kifejezetten csúnyák, de nagyon igényesek és szép barátnőjük van.
2018. ápr. 10. 09:46
 12/15 anonim ***** válasza:
21%

Gyk-s irreális válaszok szerint: Önbizalom, intelligencia, humor.

A valóságban tapasztalt dolgok szerint: Pénz, izom.

2018. ápr. 10. 10:35
 13/15 A kérdező kommentje:

Sajnos több okból is "hátrányos helyzetű" vagyok ezen a téren, a fejformám miatt kevés frizura áll jól, szakállam pedig nem nagyon nő, pedig mindjárt 30 vagyok. Kölyökképem van, de nem az a Zac Efron típusú, amit kedvelnek a nők.

Szerencsére viszont nem tanári pályát választottam, sőt.

2018. ápr. 10. 11:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Miért csak válaszokat lehet pontozni?

"Mennyi pénz? Nyilván nem összegre gondolok, hanem milyen életvitel számíthat vonzónak? Sikeres vagyok a szakterületemen, jól keresek, de nem vagyok az a hivalkodó típus. Ezen kéne akkor változtatnom..."

Superdislike! :DD

A személyiséged fejleszteni akarásával! Ez az egy kell. És ez nagy tény :))

De előbb keres normális embereket, mert ha agymosott bábukkal próbálod tesztelni, ami normális emberekre van szabva... Hát igen..

2018. ápr. 10. 12:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Gyúrd ki magad és legyen pénzed.Más nem kell.De a kettőből legalább egyiket érd el.
2018. ápr. 11. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!