Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jó dumás srácoknak mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó dumás srácoknak mindig van barátnője, akkor is ha csúnyák?

Figyelt kérdés

Én eddig azt tapasztaltam, hogy nem a külső az első a csajoknál, hanem a jó duma. Legyen magabiztos, legyen sok haverja, és el tudja adni magát. Sok ilyen srácot ismerek, akik közül külsőre egy sem nagy szám (alacsony vagy elhízott, szemüveges, csúnya arcú, stb), de mégis mindig csinosabbnál csinosabb csajjal vannak.

Szerintetek is így van?

2018. ápr. 9. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Tehát most már ez is baj.
2018. ápr. 9. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Komolyan a válaszok alapján akarsz rájönni, hogy miért vagy sikertelen?
2018. ápr. 9. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Az osztályomban régen volt egy kövér srác, aki mindig 3 csajjal mászkált minden felé. Magabiztos, humoros srác volt, szerették a lányok.

Ezzel szemben húgom kidobott egy lányok köreben népszerű srácot, mert mindig hisztizett meg féltékenykedett.

Ezek az esetek is bizonyìtják, hogy mennyire fontos a szemelyiseg.

4/8 anonim ***** válasza:
66%
És tudod, mit? Ezek a szép csajok sokkal jobb emberek nálad. Ők meglátlák a jó belsőt, neked viszont csak a külsőre folyik a nyálad. Egy kedves, de nem szép lányt észre sem vennél.
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha Kőhalmi Zoltánnak is van felesége már egy ideje,valamennyi igazság csak van,benne,nem gondolod?

Na,ő tényleg nem egy férfi szépség!

2018. ápr. 9. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:

5.: és nekem is bejön

23/L

2018. ápr. 9. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem mondom hogy csinos csajaik vannak meg okosak, de igen jó dumával az ilyen pasik fel tudnak szedni nőket.
2018. ápr. 10. 00:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is ismerek ilyen srácokat, és... hát a "mindig" az túlzás, de ált. nincs gondjuk azzal, hogy nőt szerezzenek maguknak. Nyilván minden nőt ők sem tudnak megszerezni, és pénz nélkül az ilyen tiptop luxy instalibák nekik is felejtősek, de kevésszer látom őket nő nélkül. Max. ha emellett igénytelenek is (ez alatt a zsíros haj, büdös testszag stb-t értem), akkor kicsit neccesebb, vagy akkor hasonlóan igénytelen nőkkel.
2018. ápr. 10. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!