Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, mennyire örültök annak a bóknak, hogy "szexi vagy"?
Ez pozitív vagy inkább negatív érzéssel tölt el egy nőt? Ilyenkor örültök, mert kívánatosnak tart titeket az a pasi vagy inkább elkeserítő, hogy ennyire a külsőt nézi?
Mit javasoltok: egy pasi alkalmazza vagy inkább kerülje ezt a fajta bókot, ha imponálni akar egy neki tetsző nőnek? Közelebb kerül ezzel egy pasi a nőhöz vagy inkább eltaszítja magától? Mit gondoltok erről?
Attól függ, hogy ki mondja és mikor, milyen helyzetben. Ha a párom mondaná nekem, mikor kettesben vagyunk és éppen valami romantikusabb, összebújós, szerelmeskedő pillanatunk van, akkor tetszene. Ugyanakkor, ha pl. társaságban mondaná, akkor már nem, mert szerintem ez a megjegyzés nem oda való. Ha pedig csak úgy mondaná otthon egy szimpla hétköznapi szituációban, akkor azt úgy nem nagyon tudnám hová tenni, max. mosolyognék rajta egyet.
Ha pedig egy olyan pasi mondaná, akivel ismerkedünk vagy próbál felszedni, flörtölni, ilyesmi, akkor nem tetszene. Nekem ez túl nyomulós és olyan semmitmondó..nem érzem őszintének, sokkal inkább ilyen "be akarok vágódni nála és/vagy meg akarom dugni, de azért mondok neki valami szépet" feelingje van. Egyáltalán nem szimpatikus, nem veszem bóknak.
Ha pedig egy full idegen mondja, akkor pláne nem tetszik, sőt inkább ilyen tök hülyén érzem magam, hogy "ez meg mit akar tőlem, hagyjál békén" érzés. Utálom az ilyeneket.
Ha a párom mondja, akkor örülök neki.
Ha egy olyan pasi, akivel csak ismerkedem, akkor arra gondolok, hogy biztos csak meg akar dugni és leépítem a kapcsolatot, mert nem ilyen "párkapcsolatot" keresek.
Nagyrészt úgy vagyok ezzel, mint a 11-es.
Egyetlen dologgal egészíteném ki: ha valaki ezt teljesen ártatlanul képes mondani, tehát úgy, h egyértelmű, hogy nem akar megdugni, annak elhiszem. Egy ilyen bók tényleg akkor esik a legjobban, ha nincs mögötte hátsó szándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!