Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem tud mosni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem tud mosni, vasalni, akkor nem kell a nőknek?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 6. 18:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%

Nőnek büdös a munka. Ja. Csak szülői házban is a hatvanéves anyám tartja el a harmincas öcsikémet és mellette elvégzi a házimunkát is miután este hazaért a melóból. A haverjai dettó ilyenek. Miközben a hülyegyerek semmit nem dolgozik, de a haverjai sem.

Aztán olvashatom itt, hogy a frusztrált, görények gyűlölködő hangnemben írogatnak a nőkről, hogy lusták stb.

Kezdjetek már valamit magatokkal b...meg, nőgyűlölők, a világ nem fekete és fehér. Ha meg egy férfi végez házimunkát az már cuck, meg papucs az ilyen felfogás szerint. Normális férfiakat is megbélyegeztek.

Na mindegy.

2018. ápr. 6. 22:08
 22/26 anonim ***** válasza:

Hát azért érdekes lenne, ha valami miatt később érnék haza, épp lenne mosnivaló, és nem nyomná meg azt a pár gombot.

A másik meg, nekem nincs vasalóm vagy vasalni való ruhám, ha neki van ilyenje, akkor igen, vasalja ki magának.

2018. ápr. 6. 22:59
 23/26 anonim ***** válasza:

Ha mást megcsinál helyette, akkor semmi probléma. A párom főzni nem annyira tud/szeret. Nagyon szívesen főzök rá. Cserébe porszívóz, port törölget és fürdőt pucol. Ezeket meg én utálom, a porszívót mindig is gyűlöltem, ha elkezdek port törölgetni olyan allergiás roham jön rám hogy ki kell mennem a szobából, fürdőszobapucoláskor meg a sok vegyszergőz miatt kiszárad a bőröm. Neki meg ezek nem okoznak gondot. Tök jól elvagyunk, annak semmi értelme hogy mindketten azt a részét csináljuk a háztartásnak amit különösen utálunk, főleg ha egy kis cserélgetéssel mindenki boldogabb lenne.

A baj akkor van, ha vagy olyan szinten képtelen rá hogy ha mondjuk elutazom vagy valami bajom lesz ami miatt 1-2 hétig nem vagyok otthon, addig koszos alsókat hord amíg haza nem érek, vagy ha az a terv, hogy én azért főzzek, takarítsak, bevásároljak és még mossak is, amíg ő meccset néz.

2018. ápr. 7. 03:19
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

"Szerinted a nőnek nem ugyanolyan fárasztó munka után még takarítani, főzni, mosni, teregetni? Nem arról van szó, hogy mindent a férfinak kell megcsinálni, hanem fele-fele arányban. Őstulok."

Igen, ezt állítjátok, de én olvasok a sorok között. A férfiaktól elvárjátok, hogy tudjanak mosni, vasalni, főzni, takarítani, stb. Ezzel szemben ha tőletek várjuk el ugyanezt, fel vagytok háborodva, és rögtön hímsoviniszta, nőgyűlölő disznók leszünk. Ezek szerint ti nem értetek a házimunkához. Ha nem értetek hozzá, de tőlünk elvárjátok, hogy értsünk, akkor mi másra gondolhat az ember, mint hogy tőlünk vártok el mindent?

2018. ápr. 7. 09:52
 25/26 anonim ***** válasza:
Nekem biztos nem. Oyan pasi nem kell, aki nem képes ellátni magát. Nem a cselédje akarok lenni, hanem a párja.
2018. ápr. 7. 14:52
 26/26 anonim ***** válasza:

A vasalást letojom, sztem nélkülözhető is, ha nem nagyon kényes anyagú holmikat vesz az ember.

Az, hogy nem TUD mosni, az gáz. Egy betanított majom is meg tudja csinálni.

Ha nem szeret... ha lebetegszem, csinálja meg. A többi esetben eloszthatjuk egymás közt a munkákat.

2018. ápr. 8. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!