Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. A kajálási szokás lehet gond az ismerkedésben?
Gond, méghozzá napi ütközőpont, úgyhogy nagyon fontos a hasonló ízlés.
Egy kolbászzabáló ne éljen spenótcsipegetővel mert az egyikük nagyon rosszuljár, hacsak nem alkalmaznak saját szakácsot.
Ez a "mindenkinek magánügye, felnőtt ember ellátja magát" hozzáállás egészen az első pár hónapig működik, de legkésőbb az összeköltözésig. Étteremben nem tudom mennyire eszel, gondolom akkor nem nagyon, tehát egy randitípus alapból kiesik, (ami nekem pl. elég fontos lenne, mert szeretek finomakat és különlegeseket enni, de nyilván nem tudok és nem is akarok mindent elkészíteni magamnak) de tegyük fel hogy ezen túllendülök, mert mondjuk van egy fajta éttermi kaja amit megeszel, én meg ehetem amit én akarok. Amikor először nálam alszol, gond lenne a vacsorával, mert vagy én főzök, amit előbb-utóbb szívesen tennék mert szeretek főzni, vagy rendelünk, de te egyiket se eszed meg. Oké, akkor megvacsorázol otthon, és utána jössz. Egy idő után elkezdene bántani hogy meg se kóstolod a főztöm.
De ha mégis valami csoda folytán kihúzzuk pár évig és összeköltözünk, ott borul az egész. Egy háztartás, egy konyha, egy hűtő. Nyilván nem fogja "mindkét fél felnőtt módjára ellátni magát", mert ez ökörség lenne. Mi, egymás mellett állunk a konyhában, ő az egyik gázon csinálja a virslit, én meg a másik gázon a pörköltet, szigorúan egyszemélyes adagokat, egymástól függetlenül? A hűtőben felcímkézzük hogy ez az én spenótom az meg a te salátád? Attól eltekintve hogy drágább is lenne hosszú távon, ez nem együttélés. Nyilván előbb-utóbb az egyik fog főzni mindkettőjükre, ami a másiknak nem lesz jó, mert ha a kérdező főz akkor ötfélét esznek egész életükben, ha meg a párja akkor a kérdező hetente egyszer eszik.
A válogatósság, finnyásság nekem alapvetően nem gond. Hogy azt hogyan kezeli az illetőf férfi, ott már lehet. Pl. ami szakítóok lehet nálam:
- ha elvárja, hogy én főzzek, de minden nap frisset és csak olyat, amit ő eszik... ha magamnak főzök mást, és együtt leülünk enni, akkor undorkodik meg fintorog, illetve b.tat, hogy pazarlom a pénzt
- van legalább 20-30 olyan kaja, amit nem ehetek a közelében, mert már attól is irtózik, hogy a közelében van, nem lehet betenni az adott kaját a hűtőbe
18. vagyok
plusz 1:
társaságban ne fintorogjon nagyon erősen semmiféle kajára, főleg olyanra nem, amit a házigazda főzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!