Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön valaki próbált csajozni innen?
En kulfoldon elek.
Nem fogok hazudni, de otthon konnyebb. De ez sok mindentol fugg. Pl en ugy erzem, hogy otthon egy intellektualis beszelgetesert nem kell a szomszedba mennem kolcson kerni egy ki sutnivalot. Nah ez teljesen eltunik, mikor itt csajozok. Egy az, h erre nem vevok az itteni csajok, ketto meg, hogy nem beszelem rosszul a nyelvet, de ehhez sokkal jobban kellene.
Igy ami dominal az a kulsom illetve a humor/szorakoztato kepessegem. Nah meg azt mondom, hogy kulsore jobbnak szamitok, mint az itteni atlag. De nem vagyok az a vicces szorakoztato ferfi. Igy nem igazan vesznek szamitasba egy rovidtavu kalandnal.
Ettol fuggetlenul, folyamatosan ismerkedem, s mindig akad valaki, akivel alakul valami.. viszont mikor otthon (Budapest) vagyok egy het alatt 3-4 randit leszoktam zavarni.
Most akkor innen, vagy külfökdön? Döntsd már el.
Ha már phaszságot kérdezel, legalább ne hirdesd! A kiemeléa gombra nem kötelező rátenyerelni csak azért mert piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!