Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, alacsony pasinak adnátok esélyt, ha meglátnátok, hogy ilyen háza van?

2018. ápr. 1. 17:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%
Undorító a ház
2018. ápr. 1. 19:19
 12/18 anonim ***** válasza:
71%

Ezt gyakorlatban hogy kell elképzelni?

Odamész a csajhoz:

"500 nm-es luxuskecóm van. Megmutassam?"

😆😆😆😆

Valójában nem is jutsz el odáig, hogy kiderüljön hol laksz, mivel ha nem vagy szimpatikus, akkor szóba se áll veled.

2018. ápr. 1. 19:45
 13/18 anonim ***** válasza:
57%

nekem semmi kifogásom az alacsony férfiak ellen. ha még háza is van, annál jobb.

van barátom, nem kell írni.

2018. ápr. 1. 19:58
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

A csajok általános véleményét nagyjából a videó alatti komment tökéletesen reprezentálja: "He’s too tiny for this house"

Itt ne nagyon várj őszinte válaszokat, hanem csak cicomázott kifogásokat. Annyi a képlet, hogy a tőle alacsonyabb magyar csajok nagy része összejönne vele egy mozgó ATM-el látva benne arra az időre, amíg eldönteni, hogy tényleg vágyik-e erre az életmódra. Aztán ha nem bírná tovább a gyomra, hogy mindennap egy hobbit szkeletonnal izzadjon az ágyban a félreke***és előtt jól megkopasztaná "szerencsétlen" naiv srácot. A tőle magasabb csajok meg még ebben az állapotában is magasról sz**nának rá. Ha ez a srác egy busszal közlekedő, albérletben élő és átlag melós család egyetemista gyermeke lenne, akkor a büdös életben nem lenne egy barátnője sem. Jól tudom mert én is szinte egy az egyben ilyen vagyok külsőre és szó szerint hányinger kapnak tőlem a lányok, amikor meglátnak. Tanulság: Pénzzel is csak egy bizonyos mértékig lehet kompenzálni. Manapság nem nehéz a nőknek olyan gazdag pasit találniuk, aki emellett magas, izmos, nagyfarkú és jóképű is mind egyben.

2018. ápr. 1. 21:08
 15/18 anonim ***** válasza:
29%
Mellesleg ez a srác bőven nem alacsony a 174 centijével. Utánanéztem és ebben az esetben nem érvényesek rá az általam imént írt dolgok. Bármilyen csajt simán megkaphat magának.
2018. ápr. 1. 21:11
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
Jaj utolsó, itt bármilyen válaszok jönnek, az ilyen önbizalomhiányos kisfiúk sosem fogják elfogadni. Én, a 168 centimmel nem számítok alacsony nőnek, de a párom ugyanezzel a magassággal alacsony férfinak igen. Mint már írtam, albiban lakik, nem is egyedül, bkv-val jár, mégcsak jogsija sincs, nemhogy autója. Az exe nagyon csúnyán elbánt vele, mégsem lett nőgyűlölő kis kuki. Pedig ő is bevackolhatta volna magát a gép elé azon agonizálva, hogy minden nő qrva. És nem, tényleg nem tetszik ez a ház, ha milliárdos lennék, akkor sem építtetnék 600 szobás villát, főleg nem ilyen ultramodern foxst. Akinek meg ettől nedvesedik a bugyija, az olyan szinten is van.
2018. ápr. 2. 08:47
 17/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem érdekel, milyen a pasi, nekem nem tetszik ez a ház. Lehet, hogy luxus, meg extra modern, meg sose láttam annyi pénzt még, amibe ez került, de teljesen más stílusú házam lenne, ha nekem lenne házam. Ez túl steril, rideg, nem otthon.
2018. ápr. 2. 08:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Na, tudod ki fogja ezt állandóan takarítani... :D

Viccet félre téve, nem kösz. Van nekem saját házam, nem ezért választok párt.

De javasolnám, hogy ha már ennyi pénze van, akkor vegyen egy klasszikus bauhaus stílusú műemlék házat felújítva és ne ezt a modern vackot, mert rideg, stílustalan és mindenki belát a valagomig.

2018. ápr. 4. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!