Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi tévő legyek, hogy vegyem rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek, hogy vegyem rá?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve élek egy Lánnyal, eléggé stresszes az élete, de Én próbálok kitartani mellette, viszont félek, hogy a túl sok stressz miatt megőszül...ha elkezd őszülni, akkor nem biztos, hogy fog tetszeni, nem tudom, hogy vegyem rá, hogy fesse be a haját, mert igazából már jó pár szál haja kezd fehéredni... ://

2018. márc. 31. 15:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%
Ő hogy tudna rávenni a hajhagyma beültetésre, mikor kopaszodni kezdesz?
2018. márc. 31. 17:17
 12/16 A kérdező kommentje:
De Ő még csak 23 éves...
2018. márc. 31. 17:42
 13/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem olyanról van szó, hogy nem mossa a haját vagy nem vált ruhát egy hétig.

Mégis úgy kezelik sokan az őszülést, mintha az ápolatlanság lenne az oka.

16 évesen kezdtem őszülni. 23 évesen rendesen látszott (a lenövésen). Elkezdtem festeni a hajam, mert meguntam, hogy megszólnak.

Tíz év hajfestés után: ekcémás a fejbőröm, törik és száraz a hajam, mindegy, milyen drága vagy természetes festékkel festem. Vállig érőnél hosszabb azóta sem volt, mert visszatörik.

Olyan jó lenne, ha nem kéne befesteni. :( De vagy ez, vagy az undorodó pillantások.

Mintha legalább koszos vagy tetves lenne a hajam, nem "csak" ősz.

Más meg szürkére festi, de az rendben van.

2018. márc. 31. 18:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Milyen igénytelen, szerintem hagyd ott minél előbb. :)
2018. márc. 31. 20:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Es téged hogy lehetne rávenni arra, hogy

a) rendeltetésszerűen használd az anyanyelvedet

b) gondolkodj el azon, hogy ki nem fhossa torkon, kinek mikyen színű a haja x évesen? A parom 3 évvel fiatalabb nálam (28 éves), és már őszült akkor is, mikor a te barátnőd korában volt. Most ezért fesse be a haját? Néhány ősz hajszál miatt? Meh, de ostoba vagy.

2018. márc. 31. 21:05
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Nekem sem tetszene már egy ilyen öregedő csaj, ezek után majd kezd ráncosodni és a melle is meg fog ereszkedni. :D Cseréld le egy fiatalabb példányra. :)
2018. márc. 31. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!