Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most az ilyesmi mire jó, egónövelésre?

Figyelt kérdés
Egy csaj nagyon bámult, nézett amikor látott. Névre nem ismerem, csak látásból. Kiszokott ő is járni a helyi kézilabda meccsekre, és egy kávézóba járunk. Szép, csinos lány. Nagyon bámult, nem igazán tudtam hova tenni. Nincs sok önbizalmam, és bár nagyon stírölt, de mindig is sejtettem, hogy nem akarhat semmit tőlem. Nem is akart. Nekem állt tegnap este, hogy fejeztem be, ne bámuljam tovább. Én meg erre "wtf?" Mondtam neki, hogy akkor ő se bámuljon, száljon le rólam. Erre elpirult, s visszaült az asztalához. Attól kezdve az ő és a barátnői tűzvonalába kerültem, állandóan röhögtek rajtam, gúnyosan néztek.
2018. márc. 31. 10:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen történetek mindig annyira abszurdok.
2018. márc. 31. 10:24
 2/13 anonim ***** válasza:
Csak szívatott ez így megy , unatkozott azt valamin szórakozni akart a barátnőivel és te lettél a célpont .
2018. márc. 31. 10:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Fèlre èrtetted! Azèrt nèzett ki ez a ocsmányság.
2018. márc. 31. 10:35
 4/13 anonim ***** válasza:
12%
Sokszor játsszák ezt a nők hogy küldik a "jeleket" aztán fel vannak háborodva ha valaki veszi őket és beégetik az illetőt. Mondjuk ez a csaj különösen szemét mert látta hogy nem jött be a trükkje ,hogy majd te mész oda kezdeményezni és akkor beéget a barátnőivel jól kiröhögve, és ezért átfordította a dolgot ,hogy nem is ő néz hanem te őt. De a célját elérte röhécselnek így is ,csak az eredeti terv nem jött össze.
2018. márc. 31. 10:37
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
Aztán majd csodálozik, mikor pár ilyen után nem veszi senki komolyan a "jeleit" (főleg nem Mr.Kiszemelt) és majd jönnek a "Jajj, jajj, miért ilyen nyápicak a mai férfiak brühühű" kérdései itt.
2018. márc. 31. 10:53
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
Nehogy rosszul érezd magad! Ne adj nekik örömöt azzal, hogy látják célt értek. Most kell szépen lesz..rni a csajt és nem foglalkozni többet vele. Úgy viselkedik mint egy öt éves, a barátnői nélkül valószínűleg nem lenne sehol. Jól reagáltad le egyébként. Ne foglalkozz velük!
2018. márc. 31. 10:57
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát csak ez eléggé szarul esett. Voltak már hasonló szívatások, főleg a gimibe még, bár ott természetes dolog. Lehet ez is természetes, amit ez a csaj művelt. Ami tuti, hogy egy újabb indok ez arra, hogy a jövőben is inkább kerüljem az ellenkező nemet. Mindegy is.
2018. márc. 31. 11:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk az hogy bámult,egy dolog, de miért bámultál vissza? Ha zavar, egy pár ilyen alkalom után vagy levegőnek nézed vagy odamész és megkérdezed hogy mit néz
2018. márc. 31. 12:00
 9/13 anonim ***** válasza:
#7 Emiatt kerülni az ellenkező nemet csak mert van köztük olyan aki hülye? Ne viccelj már kérdező! Megbámult, megbámultad, ennyi erővel te is feltehetted volna neki a kérdést, ő azért volt bátrabb mert ott voltak a barátnői is és van miről beszélni. Ő is hülye ha többet lát bele. Bámulj amennyit akarsz, önbizalmadat meg szedd fel szépen mert rossz olvasni, mennyire nincs sehol.
2018. márc. 31. 12:15
 10/13 anonim ***** válasza:
A barátnők nélkül, egyedül meg sem mernek mukkanni az ilyen kis gerinctelenek :)
2018. márc. 31. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!