Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ne essek kétségbe? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne essek kétségbe? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem megy a párkeresés, hosszú kapcsolatom soha nem volt, de amúgy is egy kezemen meg tudom számolni, hogy összesen hányan akartak tőlem komolyat. Nő vagyok, így lehet szégyenlenem is kéne életem ezen részét, hogy ennyire nem megy...

Nem tartom magam rossz partinak egyébként, adok a külsőmre, elhízva se vagyok (ha van időm sportolok), tanultnak is tartom magam, mellé pedig nem vagyok buta (képes vagyok mondjuk önállóan megoldásokat találni és véleményt alkotni, nem csak várom, hogy valamit az orrom alá nyomjanak). Alapvetően bárkivel össze tudok barátkozni, így a természetemmel se lehet nagy gond. Ennek ellenére nem igazán van sikerem a férfiaknál.

Az elvárásom annyi, hogy a férfi is nagyjából annyit adjon a külsejére, mint én, meg úgy mindenben egy "szinten" legyen velem. Lehet, hogy ezek már túl nagy elvárások.

Félek, hogy kicsúszok az időből, nem lesz saját családom és örökre egyedül maradok. Nem hiszek már abban, hogy "mindenkire vár valaki", "akkor toppan be, mikor a legkevésbé számítasz rá" és egyéb hülyeségek, tényleg nem hiszek benne, hogy találok még párt, ha eddig nem sikerült.

Mit kéne tennem, hogy ne essek kétségbe? Hogyan lehetne elfogadni, hogy valószínűleg én már egyedül maradok?

2018. márc. 30. 17:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy én látom, az a problémáid elsődleges forrása, hogy valószínűleg csak sablonokban / klisékben vagy képes gondolkodni. Helyesen érzem, hogy nagyon rosszul viseled a váratlan, előre nem látható dolgokat (vis maior), vagy ha valaki nem úgy reagál bármire, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva?
2018. márc. 30. 17:53
 2/12 A kérdező kommentje:
#1 Ezt nem tudom honnan vetted, de rosszul látod.
2018. márc. 30. 17:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor mi a gond? Kapcsolatfüggő vagy?
2018. márc. 30. 17:55
 4/12 A kérdező kommentje:
#3 Mivel egész életemben minimális időt töltöttem el kapcsolatban, így valószínűleg nem.
2018. márc. 30. 17:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Bocs, de a kapcsolatfüggés az azt jelenti, hogy valaki utál egyedül élni, és már a gondolatot is kétségbeejtőnek találja. Nem azt, hogy mennyi időt töltött el kapcsolatban.
2018. márc. 30. 17:59
 6/12 A kérdező kommentje:
#5 Ez sem igaz rám, nem az a bajom, hogy egyedül vagyok, teljesen jól el lennék egyedül, viszont így nehéz (értsd: lehetetlen) lesz családot alapítani. A jövőtől tartok, hogy mikor már mindenki más megállapodott, gyerekei vannak, a családjával foglalkozik, én még mindig egyedül leszek.
2018. márc. 30. 18:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez a nyomás érződik rajtad párkereséskor, hogy azt érzed muszáj a gyerek meg a család, még ha nem is mondod ki, azért megérződik, hogy neked kell, hogy el legyél köteleződve.
2018. márc. 30. 18:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán mennyi idős vagy?
2018. márc. 30. 18:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Irtam neked privatot, nem valaszoltal, de itt meg vigan valaszolgatsz mindenkinek. Haat ez mindent elmond rolad, onzo vagy es csak a magad joletet keresed, hat ezert nem kellesz egy ferfinek se, mert mi ezt mind latjuk.
2018. márc. 30. 18:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki ad magára, próbálja fejleszteni magát stb., nagyjából a minimálisan elvárható hozzáállás egy normális embertől. Ettől még senki nem fog hasra esni előtted, és ez még nem automatikus belépő a párkapcsolatok világába. (Egyébként sem jár senkinek sem párkapcsolat, ez nem automatikusan megkapott dolog.) Ha sikertelen vagy, akkor az sok mindennek szólhat, pl. csak haverkodsz a férfiakkal, de nem érzik benned azt, hogy te lennél a meghódítandó préda. Illetve az, hogy könnyen barátkozol, nem feltétlenül jelenti azt, hogy alkalmas is lennél egy párkapcsolatra, a kettő nem függ össze szorosan. Gondolom, te is találkoztál olyan srácokkal, akik semmit nem mozgattak meg benned, talán te is ilyen vagy a férfiak szemében, nem tudom. Csak találgatok, ezerféle oka lehet annak, hogy neked nem jön össze egy kapcsolat.
2018. márc. 30. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!