Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb félelmed?
Ha szeretnél társat, de úgy érzed, hogy a félelem meggátol a felszabadult ismerkedésben, akkor mitől félsz?
Vagy amikor eljutottál valakivel olyan szintre, hogy szimpatikusak vagytok egymásnak, és mondjuk már találkoztatok kétszer, akkor van-e benned félelem, ha igen, akkor mi a legnagyobb?
Hogy megint át leszek verve. Zsinórban a harmadik csal meg, pedig mikor megismerkedtünk, elmondtam neki, hogy az előző kettő megcsalt és többé nem akarom átélni azt az érzést. Égre-földre esküdött, hogy ő is sokat csalódott már és higgyem el, ha már nem érzi magát jól velem, meg fogja mondani és kilép a kapcsolatból. Mégis hetek óta rohadt gyanúsan viselkedik és bármit kérdezek, támad... azt hiszem, ha bebizonyosodik, hogy ő is megcsal, én már soha többé nem fogok tudni megbízni senkinek.
Ennyit arról, hogy a férfiaknak rendes nő kell, aki tud főzni, sütni, ad magára, figyelmes, igényes, nyitott a szexben és kényezteti a párját, amikor csak tudja... megbecsülni nagyon kevesen becsülik meg sajnos. Jó lenne már egy ilyet találnom.
#7 Valahogy én is ilyen "bonyolult" állásponton vagyok. Persze mások szemében lehet egyszerű, de számomra nem az.
#9 Kifogtál három ilyen kihasználós személyt, jogos, hogy ez a félelmed. Szerinted te is hozzájárulsz ahhoz, hogy így viselkedtek? (Pl. mindent megteszel a másik kedvéért, túl elnéző vagy stb.)
#10 Sajnálom. Remélem megbocsájt neked a hölgy, és túl leszel ezen az önmarcangoláson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!