Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok egy olyan pasiról, akit mindig csak segédmunkára vesznek fel? 25f
van szakképzettségem kettő is, de sajna sehova nem vesznek fel jobb poziciókba, mert a szakmámban semmi tapasztalatom nincs
..
évek óta segédmunkákat végzek, konyhai kisegitő, épitkezésre is sokat jártam, és hát ilyen helyeken nem nagyon van előre lépési lehetőség
..
ennek tetejébe sajna sehol se vagyok túlfizetve
..
sok helyre be szoktam adni az önéletrajzomat de sose jön válasz, vagy ha jön is akkor is az a válasz, h nulla a tapasztalatom így nem alkalmaznak.. sokszor kerülgetett már a sirás, h nekem csak ez jutott..
lányok mit gondolnátok egy hozzám hasonló pasiról, aki tetszene nektek?? ismerkedésnél visszakoznátok??
Uristen. En ugyan ez vagyok.
25f
Balázs, ne add fel!
Lesz még így se!!!
:D
Balázs amúgy főleg az álláskereső témákban szellőzetette magát és keserű helyzetét
Ő ha minden igaz diplomás, de mégse veszik fel sehova, ismeretlen okból... :D
Akkor, nem Balázs...
Lehet, a"debreceni srác"...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!