Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet érteni ezt a kijelentést?

Figyelt kérdés

Az éjszaka nem tudtam aludni, mert nem vagy velem.

De ő ezt úgy írta, hogy előtte még személyesen sem láttuk egymást.

2018. márc. 26. 13:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
Nekem ez a nagyon gagyi szöveg, bocsi, hogy így látom. Eddig tudott így aludni, érted? Vagy sosem aludt? Nekem ez, nem tudom túl gejl, és ez alapból erőtlenné teszi, de mások vagyunk, másokat tapasztaltunk, ez is tény.
2018. márc. 26. 16:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges, romantikusnak szánt, semmitmondó beetetés. Igaza van az előttem írónak, eddig is tudott aludni nélküled.

Megdöbbentő, hogy egyesek milyen könnyen elolvadnak egy-két szép szótól, manipulálhatóak ez által. A tetteinek kell többet jelentenie, nem pedig az” így szeretlek, úgy szeretlek, bárcsak itt lennél velem” mondatainak. Ha valóban veled akar lenni, akkor mielőbb találkozni szeretne, és nem csak interneten írogatni. Nem keres kifogásokat, hogy éppen miért nem találkozhattok, és húzza több hónapig a személyes megismerésed.

2018. márc. 26. 16:23
 13/16 Noren1989 ***** válasza:
0%
#7es mindent leírt.
2018. márc. 26. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:
92%

Ugy lehet erteni, hogy sulyos pina hianya volt.

Na o sem tartos kapcsolatot keres, az elso randin megdug, ha hagyod, es darabig meg esetleg hasznal.

En ilyen kijelentesek utan megszakitom a kapcsolatot, de te nem fogod, mert azt hiszed, hogy latatlanban is rettento szerelmes beled, es te vagy elete parja.

Nos. Nem.

2018. márc. 26. 17:26
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

Es meg annyit, normalis, erett ferfi nem it ilyent, ha komolyan akar toled valamit.

Ilyent kanos fiukak irnak.

2018. márc. 26. 17:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Úgy kellene értelmezned, hogy nem érdemes vele ismerkedned.

Felnőtt, értelmes és egésszéges ember nem nyilvánul meg így, hogy még csak nem is találkoztatok.

Lehet, hogy beetetni próbál és tenni a szépet, hogy hülyítsen vagy csak ennyire kiéhezett, ragadós nyomi, de ezt semmiféleképpen sem lehet komolyan venni. Ne is vedd.

2018. márc. 26. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!