Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor egy nőre azt mondják, hogy simán talál pasit, azt hogy kell érteni?
Általában szó szerint érdemes.
30/f
Az összes megkeseredett pasi ezt szajkózza, de ne hidd már el. Ha az ember lánya egy kicsit is válogatós és nem éri be akárkivel, akkor hidd el, hogy nehéz. Oké, akad jelentkező mindig, főleg, ha csinos vagy, de nem mindenkinek könnyű párkapcsolatot kialakítani. Én pl sokszor viszonzatlanul esek szerelembe, mert a rossz pasit választom, én így másfél eve szingli vagyok, pedig csinos vagyok és értelmes is.
21N
Férfiként akkor szoktunk ilyet mondani, ha az átlagosnál potensebbnek, csinosabbnak találjuk a kérdéses hölgyet.
40F
Amennyi férfi megállás nélkül ostromloja a nőket, egyedül az okozhatja a társkeresési gondot a nőknél, ha az elvárásaiknak nincsenek realításuk, azaz egy nő messze jobb férfit szeretne magának, mint amilyet reális körülmények között megkaphat, márpedig a legtöbb nő pontosan ezzel a problémával küzd.
Mert ugyan léteznek az 'elég jó' kategóriába eső férfiak, de azok száma olyan alacsony ahhoz képest, hogy milyen sok nő akar pont ilyen, mindenben tökéletes férfit, hogy ezek a férfiak elérhetetlenek a döntő többségük számára, legalábbis ami a normális párkapcsolatot illeti.
Minden 'nincs egy normális férfi' duma mögött pontosan ez van, a csajok egy elérhetetlen férfi után sóvárognak, miközben állnak sorban értük a teljesen rendben lévő férfiak.
Biztos a gyönyörű Nőkre értendők ezek a mondatok,aki nem az arra nem!
Sajnos Nőnek sokkal nehezebb társat találni mint a férfiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!