Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit rontottatok el a párkeresésben, amiért most esetlegesen egyedül vagytok?
Velem is az a "baj", hogy túlzásba viszem az érzelmi részét a dolgoknak és soxor too much vagyok. Nagyon aggódós vagyok, ha már nem ír (nem azért mert féltékeny vagyok, hanem mert már elképzelem, hogy baja esett stb.) Ha tetszik egy nő és vonzódom hozzá (külső-belső egyaránt) akkor nagyon hamar el tud varázsolni és soxor kell konstatálnom, hogy sajnos egyoldalú a lelkesedésem. Nagyon lelki(ismerete)s vagyok és lehet túl hamar nyílok meg. Meg ilyenek.
Ezeken próbálok javítgatni mindég, de hát alapjában véve nem tudom magamat letagadni, de igyekszem. :-)
Nehezen hozom fel a komolyabb témákat, nem jutok túl a bájcsevej szinten. Így nem alakul ki kötődés.
Nehezen nyílok meg tehát, és ez testbeszédben is rossz, nem keltek vonzalmat.
Tehát én könnyen beleszeretek másokba, de ezt nem merem kimutatni, csak ismerősként tekintenek rám olyanok, akikkel én már együtt lennék.
Jaa, meg túl kicsi mintát használok. Tehát vannak olyanok, akikkel könnyű a beszélgetés, gyorsan megnyílok.
Csak sajna kevés emberrel ismerkedem, és közülük választok, de velük nem illünk össze.
Ennek a megoldása az lenne, ha sok emberrel ismerkednék, csak haveri szinten, és ha van olyan, aki jó, összeillünk, akkor meghagyom neki a lehetőséget, hogy mindketten jól érezzük magunkat
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!