Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló nőként van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló nőként van esélyem olyan férfit találni akinek van háza?

Figyelt kérdés
Panelbe kényszerülvén rájöttem csakis házban tudok élni. Hiányzik a házunk.

2018. márc. 24. 18:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
61%
tényleg pofátlanság, hogy valaki úgy érzi, ez neki jár. te mit adsz érte? beleadsz a költségekbe? havi párezer forintot? egy ház sok tízmillióba kerül.
2018. márc. 24. 20:08
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem csak ettől függ. Hajlandó vagyok közösen vásárolni házat. Nem elvárom, de előnyösebb lenne ha lenne egy ház ahonnan közös életet kezdhetnénk. Ami nekem fontos, az a gyerek/ház/házasság. Sokan pedig más motivációkat keresnek, nekem ez a vágyam.
2018. márc. 24. 20:08
 23/26 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, én valahol megértelek, hiszen a családi ház mégis jobb, főleg ha gyerek van, mint egy társasházi kisméretű lakás.

Azzal sincs baj, ha egy kapcsolat kialakításánál racionális szempontok is szerepelnek elképzelésnek.

Azzal viszont már van bajom,hogy az érzelem szerepének nyomát nem látom.

Lehet,hogy találsz a megfelelő elvárásokkal partnert, de a szerelem motiváljon, aztán együtt majd ledöntitek hogyan tovább.

2018. márc. 24. 20:30
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

#23, nekem négy gyerekem van - kicsit zavaros helyzetekben, de egyikhez se kellett ház...

szóval nem teszed nehézzé azok dolgát, akik más motivációkat látnak a kérdés mögött.

Ha találsz egy neked valót, igazi szerelemmel, le fogod építeni, csak mert nincs háza, vagy soha nem is akart olyat?

2018. márc. 24. 20:53
 25/26 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdések által, értékelendőbb a szingli élet...

F.

2018. márc. 25. 14:14
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha lakáshiteles vagyok?
2018. ápr. 13. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!