Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egykori baratno ejtett, nyugati partner miatt, lehet ma meg valakiben bizni?
Nem sugallok semmit, nem minositem sehogy az exet sem.De sajnos egyre inkabb ugy latom,masok peldajabol is,nem sok ertelme van kerdezni.Mar tisztelet a ritka kivetelnek,de a kerdezo legtobbszor valamilyen negativ visszajelzeseket kap,
(rinya,sirankozas, savanyu joska,stb.stb.),hat akkor mire jo ez az egesz.
Férfiként csak a szerencsén múlik, hogy épp félrelépnek e. Egy nőre bármikor ráhajthat egy helyesebb vagy jobb anyagi helyzetű srác. Aztán vagy dobbant a csaj, vagy nem.
Nőként könnyebb a helyzet. Egy férfira ritkábban nyomulnak a csajok.
Amúgy szerintetek miért írta a nyugati partnert? Mert egy minimálbéres valaki volt? Komolyan annyira naivak és burokban élők vagytok, hogy nem veszitek észre, hány nő jön össze a jobb megélhetésért vagy anyagi háttérért nyugati férfival? Áruljátok már el, miért nem hallom olyan gyakran, hogy román vagy ukrán férfiakkal lépnek le? :D
A fiam 8 éves kora óta a kéket tartja kedvenc színének, nem a zöldet, lehet ma még valamit biztosra mondani?
Na ugyanennyire nincs összefüggés a te kérdésedben sem.
Nem értem... Annak, hogy X átvert, mi köze Y-nak?
Engem is csaltak már meg, a páromban mégis 100%-ig megbízok, hiszen nem ő tette, és nem vagyok összeesküvés-hívő, hogy azt gondoljam, az összes nőt vagy férfit a világon ugyanaz a központi tudat vezérli... Vannak mindkét nemben alja s****fejek, meg normálisak, ennyi. Meg kell tanulni kiszűrni az aljadékokat, és kész. Ha én választottam rosszul, az az én hibám, nem a teljes ellenkező nemé, vagy a komplett emberiségé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!