Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még 20 évesen is szűz vagyok és semmilyen barátnőm sem volt akkor ne számítsak sok jóra a hátralévő életemben?
Te bizony depressziós vagy. Kérjél orvosi segítséget.
Semmi szényen nincs ebben,sokan felkeresik őket.
Ha nem megy, nem kell erőltetni.
Legjobb dolog a prostizás, én egy ilyennel vesztettem el és azok kívül nem vesztettem mást. :) A dilidokik nem segítenek semmit. :) 39f
Nem kell kétségbe esni. Az én férjem is szűz volt 20 évesen. 6 héttel a 21. Szülinapja elött jöttünk össze, és 4 héttel előtte vesztette el a szüzességét velem. Nekem előtte màr voltak kapcsolataim, tapasztalatom, màr csak azért is, mert idősebb vagyok 3,5 évvel .
Ha akarsz és teszel is érte, akkor fogsz talàlni magadnak pàrt, és akit igazàn érdekelsz, azt nem fogja zavarni, hogy még nem voltàl senkivel. Nekem az a tapasztalatom, hogy egy nő kielégítéséhez nem az a kulcs, hogy előtte 5-10-15 csajt felpróbàltàl. :) Szóval nyugi! A lényeg a minőség, nem a mennyiség. Csak tenni kell érte, és lesz tàrsad.
23-as:
Miért lenne igénytelen? :) Ha valakinek nincs más lehetősége, mint az esetemben. :) A nekem tetsző nők levegőnek néznek, csak a hájas, bányarémeknek kellenék. :D
Ezért inkább fizetek a fullos rib*iknek. :)
Nem kell megtudnia senkinek. = nem igénytelen.
Szűz sem lesz többé az illető.
Nehezen tudnék hátrányt felsorolni. Tökéletes megoldás talán a barátnő lenne, de amire az eljön 30-35 évesen már minden sokkal nehezebb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!