Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha egy egyetemista lány nagyon randa és még csak beszélgetni se akar vele egy srác se?
Az általam ismert legrondább egyetemista csoporttársaimat is hívták már randira. Nézzen magába a csaj, hogy kiket koptatott le.
Amúgy képet, erre én is kíváncsi vagyok.
Nincs ronda lány, csak lusta és igénytelen vagy szegény.
A csajoknál annyi szarság van, amivel tudnak szépíteni, hogy lehetetlen, hogy nem tudja bárki legalább egy átlagos szintre felhozni magát. Ahhoz torzszülöttnek kell lenni kb.
Diéta, sport, szexi ruhák, bőrápolás, kozmetikumok/smink, hosszú haj, végsősoron esztétikai műtétek stb stb stb
Persze ez sok pénz, belátom.
12es jót ìr. De a szegénység nem kifogás. Legdurvább putriban is terem sárga rózsa csak 12-13 évesen megtiporják. Na de más téma.
Volt nekem is két ronda csoport társam és egy álomszép. Tipikus férfias szakon. Ágika volt a legcsúfabb. De igazából nem volt annyira csúnya, elég alacsony de alkatához képest jó mell mérettel. Elég malac arca volt.(agrármérnökök voltunk). Kisiskolásához képest egy melltartó és ritkán egy szemöldökigazìtás jelezte,hogy nő. Tehát öltözni nem tudott.
Anyukája a legpletykásabb kakikavaró takarítónő volt a főiskolán. Tipikusan akiket az IHM parodizál. Ágika baráti társasága kb anyukája és hasoló barátnői voltak. Ágika úgy is beszélt mint ők,fő témája a tanársegédek, agyunktusok, professzorok fikázása magánéletének irìgységgel való kibeszélése.
Szóval Ágika csúfsága belűlről jött.
Szóval hogy pasik szóba álljanak veled értelmes nőies témákról tudj beszélni. Mutass érdeklődést a pasi érdeklődése felé. Pl tudod van autója kérdezz arról vagy ha kondizik dicsérd a karját ....Tudj élni ne csak unalmas szürke egér legyél. Privatba kűldj képet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!